shutterstock
StoryEditor

Speváčka Ellie Goulding sa vydala. Pozrite sa na zábery zo svadby, ktorá sa niesla v kráľovskom štýle

03.09.2019, 11:00
Celebrity
Anglická hviezda, ktorá kedysi údajne randila aj so samotným princom Harrym, povedala svoje áno bývalému športovcovi Casparovi Joplingovi.

Ellie Goulding sa so svojím, dnes už manželom, spoznala pred dvoma rokmi. Aj keď je od neho speváčka staršia o päť rokov, pár si skvelo rozumel, a tak už po krátkom čase verejne oznámil zásnuby. Rozprávkový obrad sa konal cez víkend v anglickom Yorku. 

Nevesta si zvolila tradičné viktoriánske šaty. Myslela pritom na každý detail, a tak si do svojho dlhého závoja dala vyšiť iniciálky E a C. Dvojica svoj veľký deň neprežívala na sociálnych sieťach, a tak bola svadba pre mnohých fanúšikoch prekvapením. Medzi svadobnými hosťami sa ukázali mnohé celebrity, ako Katy Perry, Orlando Bloom, ale aj princezná Eugenia so svojim mužom, ktorý bol zároveň jeden z družbov. 

Na svadbe však chýbal jej ex-priateľ princ Harry. O tom, či ho vôbec hviezda pozvala, vedia pravdepodobne len oni dvaja. Napriek tomu však speváčka po obrade žiarila. Paparazzom dokonca venovala cestou na zámok Howard, v ktorom sa konala hostina, niekoľko úsmevov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Brittiska popsångaren Ellie Goulding har i helgen gift sig med pojkvännen Caspar Jopling.

Príspevok, ktorý zdieľa Allt från Kändisvärlden? (@kandisnyheter),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 23:21