shutterstock
StoryEditor

Bella Hadid vylepšenia popiera, fotky však tvrdia opak. Pomohli jej ku kariére svetovej modelky plastiky?

26.08.2019, 13:00
Celebrity
Dcéra bývalej topmodelky a vplyvného podnikateľa a architekta sa stala vychýrenou modelkou tak, ako jej sestra Gigi.

Zatiaľ čo blonďavá Gigi Hadid začala kariéru už v skorom detstve, o Bellu sa nijako špeciálne fotografi nezaujímali, a to aj napriek tomu, že sa narodila známej modelke Yolande Hadid. To sa však o pár rokov otočilo a zrazu sa obidve sestry ocitli v Hollywoode. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#gigiandbellahadid ✨#sisters #cool #dresses #shiny #models #blondie #blueeyes #style #stylish

Príspevok, ktorý zdieľa Gigi_hadid (@slaying.gigihadid),

Zatiaľ čo Gigi nikdy svoj súkromný život v médiách nepreberala, Bella sa so svojimi tajomstvami párkrát zverila. ,,V detstve ma šikanovali a volali škaredou,'' priznala pre viaceré americké média a dodala, že nikto by nemal byť posudzovaný za to, ako vyzerá. Zároveň uviedla, že dnes je so sebou spokojná a to aj napriek tomu, že to pre ňu nie je nič ľahké. 

,,Učím sa milovať samú seba a nikdy by som nepodstúpila žiadnu plastickú operáciu,'' dodala na margo fotiek, ktoré sa z jej mladosti objavili. Pozornému oku neujde, že dnes už modelka, ktorá predvádza aj pre prestížnu Victoriu Secret, má iný tvar nosa, väčšie pery a výraznejšie črty tváre. ,,Žiadne z mojich detí nemá plastickú operáciu, botox, či iný zásah do tela. Poučili sa odo mňa,'' obránila svoju dcéru jej mama. Všetky zmeny tváre nastali vraj pri dospievaní a to úplne prirodzene. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 21:30