shutterstock
StoryEditor

Po kom to zdedil? Syn Beckhamovcov strieda dievčatá ako ponožky, rodičom tak robí hanbu

24.08.2019, 16:00
Celebrity
Najstarší syn futbalistu a bývalej speváčky je zdá sa poriadny kvietok. Vo svojich 20 rokoch stihol randiť už s desiatkami žien.

Brooklyn Beckham nikdy nepatril medzi vychýrených krásavcov, no o nedostatok pozornosti sa nikdy báť nemusel. Záujem médií na seba pritiahol najmä vzťahom populárnou herečkou Chloë Moretz. Románik im však dlho nevydržal, a tak išli od seba. Brooklyn si vyrazil s niekoľkými modelkami, no nakoniec si s Chloë po roku predsa našli cestu k sebe. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

They are couple goals ??❤️❤️?#brooklynbeckham #chloegracemoretz #brooklynandchloe #couplegoals #lovethispair #lovethispicture

Príspevok, ktorý zdieľa Rach (@rachelbarr96),

Aj keď ho obľúbená herečka celým srdcom milovala a venovala mu všetok svoj čas, krátko po svätom Valentínovi ju mladý Beckham podviedol. Chloë sa to dozvedela z paparazzi snímkov - Brooklyn sa totiž neváhal s playboy modelkou Lexi bozkávať priamo v meste, kde bol všetkým na očiach. A to aj napriek tomu, že bol s herečkou zasnúbený. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#BrooklynBeckham spotted kissing playboy model #LexiWood in West Hollywood on Saturday at a tattoo parlor. ?: Backgrid/The Grosby Group

Príspevok, ktorý zdieľa TheMVTO (@themvto),

Po tom, ako sa mu zrútil vzťah, sa Beckham rozhodol skúsiť to so sexi kráskou. Dvojica však nevydržala viac ako 2 týždne a Brooklyn už bol ruka v ruke s inou. Románik s jeho spolužiačkou z vysokej školy, profesionálnou tanečnicou, mu vydržal menej než tri mesiace. Minulý september ohlásil vzťah s mladou anglickou modelkou Hanou, ktorá je dlhoročná kamarátka jeho sesternice.  

Práve tento vzťah, ktorý síce obidvaja prezentovali ako idylický, priniesol rodine Beckhamovcov hanbu. Dvojica sa totiž neváhala vášnivo hádať uprostred nóbl akcií, kde sa nachádzalo mnoho paparazzov. Na jednej z nich ich dokonca museli ťahať od seba. Na to sa už rodičia nemohli pozerať a Brooklynovi prehovorili do duše. Okrem toho, že Hanu odmietli zobrať na rodinnú dovolenku, ich zásnuby nerešpektovali a David mal synovi dokonca povedať, že si má dať spiatočku. 

Brooklyn svojho otca evidentne počúvol a v Hollywoode sa pošuškáva, že mladý Beckham je opäť nezadaný. Otázne je, či sa nájde ešte nejaká modelka, ktorá by to s nerozhodným a nevyspelým mužom rada skúsila. Aj keď Victoria a David svojho syna milujú, už ich evidentne nebaví vpúšťať si do rodiny len tak hocikoho.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Had so much fun last night celebrating #VBAW19 ! ❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Hana (@hancross),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Me and my girl. Luckiest man in the world. Love you baby ?

Príspevok, ktorý zdieľa bb? (@brooklynbeckham),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

HAPPY NEW YEAR❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Hana (@hancross),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 15:40