shutterstock.com
StoryEditor

Tieto slovenské mamičky vyzerajú naozaj výborne! Pre mnohé z nás sú veľkou inšpiráciou

19.08.2019, 17:00
Celebrity
Tu si iba potvrdíme to, že Slovenky sú naozaj najkrajšie ženy na svete a je úplne jedno, či sú to čerstvé dvadsiatničky, tehuľky, mamy alebo ženy v zrelom veku. Pozrite sa však s nami na ženy, mladé mamičky, ktorým to po tehotenstve neskutočne pristane.

Tatiana Žideková @tatianazidekova

Ambasádorka niekoľkých značiek a aktívna športovkyňa vyzerá po pôrode naozaj obdivuhodne. Napriek tomu sama píše o tom, ako sa teší, keď v zrkadle uvidí prvé zmeny na jej postave.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tatiana Žideková (@tatianazidekova),

Silvia Križanová @sisa_kr

Modelka a ambasádorka niekoľkých značiek síce na svojom Instagrame píše, že jej brucho už nevyzerá tak, ako kedysi a taktiež, že jej svaly sú poznačené tehotenstvom, no my si myslíme, že nejedna mamička by bola vďačná, keby aspoň trošičku vyzerala práve ako Silvia. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SISA_KR (@sisa_kr),

Monika Sakmanová @monysakman

Tanečníčka z tanečnej skupiny Laydilicious, ktorú môžete poznať aj s televíznej šou Tvoja tvár znie povedome vyzerá naozaj fantasticky. Monika je dôkazom toho, že telo si jednoducho pamätá všetko! Tanečníčka vyzerá presne tak, ako pred tehotenstvom. Jej postavu jej môžeme iba tíško závidieť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Sakmanova (@monysakman),

Zuzana Kaduková @zuzanakaduk

Zuzana patrí taktiež medzi inšpiratívne slovenské tanečníčky. Momentálne si plnými dúškami užíva materskú dovolenku a pre mnohé ženy sa snaží byť inšpiráciou. Na svojom Instagrame sa s mamičkami delí o svoje poznatky v oblasti materstva, či už je to strava, hračky a veci, ktoré mamičkám uľahčujú materskú dovolenku a celkovo, fungovanie s našimi najmilšími detičkami. Tanečníčka sa už pomaly ale isto dostáva naspäť k tancu, no a okrem toho sa aktívne venuje joge a prostredníctvom príspevkov na Instagrame ukazuje rôzne cvičenia, ktoré jej pomáhajú s rýchlym zotavením sa po pôrode.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Kadukova ® (@zuzanakaduk),

Mária Bartalos @maria.bartalos

Známa slovenská herečka, ktorú môžete okrem iného poznať aj z populárneho seriálu Oteckovia, si jej materskú užíva plnými dúškami. Z jej fotografií na Instagrame srší láska a pozitívna energia. Herečka sa už aj vracia k aktívnemu pohybu v pohybovej škole Movement, ktorá patrí jej manželovi Adrianovi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa M A R I A B A R T A L O S (@maria.bartalos),

Diana Hagerová @dihager

Známa moderátorka mala vždy krásnu postavu a nie je tomu inak ani po narodení jej dcérky. Patrí tak k ďalšiemu príkladu toho, že naše telo si pamätá naozaj všetko. Aj to, ako vyzeralo pred tehotenstvom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diana Hágerová (@dihager),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:02