TASR
StoryEditor

Už o pár dní sa stane dvojnásobnou mamou. Viki Ráková sa na pôrod ďalšieho chlapčeka teší

19.08.2019, 09:00
Celebrity
Herečka, ktorá sa preslávila ako Ildikó zo seriálu Priatelia, má pôrod na spadnutie.

38-ročná herečka sa síce momentálne angažuje v populárnom seriáli, no tehotenstvo odsúvať nechcela. Rodina bola totiž pre ňu stále na prvom mieste. Správe, že k jej prvorodenému synčekovi Bendegúzovi, pribudne ďalší potomok, sa tak nesmierne potešila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Boldog gyermeknapot❤ Krásny MDD ❤ #twoson #pregnant whit my #secondson #second_son_is_on_the_way ? #27weekspregnant

Príspevok, ktorý zdieľa Rák Viktória (@rak.viki.rakova),

,,Veľké ďakujem môjmu mužovi, že už druhýkrát môžem prežiť tento výnimočný stav a nášmu synovi, že je tak láskavý voči nemu už teraz,'' napísala k fotke s tehotenským bruškom, ktorú uverejnila na sociálnej sieti. Chlapček, ktorý by mal prísť na svet už začiatkom septembra jej zatiaľ žiadne závažné komplikácie nespôsobuje.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

4 years ago..❤? #4yearsago

Príspevok, ktorý zdieľa Rák Viktória (@rak.viki.rakova),

Herečka si však uvedomuje, že v jej veku môže byť pôrod obtiažnejší. Nebojí sa ho, no má pred ním rešpekt. Uvedomuje si, že sa môže čokoľvek stať. Viki tak držíme prsty a dúfame, že všetko dobre dopadne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

0:51 -už sa mi ťažko spí...tak si prezerám v mobile fotky, čo všetko sme cez toto leto prežili...bolo o niečo menej aktívne, kedže to moje milované brucho často ,,prekážalo,, ?ale bolo znova úžasné..plné radosti, cestovania, pohody, lásky, a očakávania..(a ešte je len 1.august...?). Neviem prečo, ale nemala som v ùmysle spraviť si teraz tehotenské fotky..Chvíľkami som s touto myšlienkou koketovala, ale cìtila som sa byť taká..veľká, nepekná, často aj ubolená..?ale potom prišla ponuka od @katarinap_photographer a @tatarkrisztamakeup či by som s nimi nenafotila ,,tehu,, fotky. Akurát som bola pracovne v Košiciach, tak som si pomyslela, asi to tak má byť, a išli sme do toho..a úprimne sa vám priznám, nič lepšie sa mi stať nemohlo..Spoznala som dve úžasné, šikovné, kreatívne dievčatá ktoré mi pripravili nádhernù spomienku na toto moje milované obdobie.. Katka ma viedla ako veľká profesionálka, ani raz som od nej nepočula vetu, ktorú pri foteniach zo srdca neznášam...,, a teraz rob niečo s rukami,, alebo ,,tvár sa nejako,,.. Zapla ventilátor a viedla moje ruky, môj driek, chrbát, hlavu a čo je dôležité VIDELA MA! ? Zrazu som sa cítila, ako tá najkrašia žena na svete..?A myslím si, že výsledok je naozaj čarovný a ja sa netvárim na každej fotke rovnako, lebo som sa nebála byť iná... Milé budúce maminy, ale aj ženy, dievčatá, či babičky! Vrelo, a zo srdca vám odporúčam fotenie s @katarinap_photographer a s @tatarkrisztamakeup aby ste zbadali a všimli aj vy, aké ste NÁDHERNÉ! Ešte raz! Veľmi pekne ďakujem dievčatá za tùto nezabudnuteľnú spolupràcu, a som Vám veľmi vďačná, že na toto krásne obdobie budem mať takúto peknú spomienku! ??❤ #pregnant #pregnantphotos #mummy #photo #whitedress #lovelytime #white #kosice #kassa

Príspevok, ktorý zdieľa Rák Viktória (@rak.viki.rakova),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:38