shutterstock
StoryEditor

Nechala sa zavesiť na kríž a vyzliekanie jej nie je cudzie. Speváčka Madonna dnes oslavuje narodeniny

16.08.2019, 13:00
Celebrity
Najúspešnejšia speváčka, ktorej meno je dokonca uvedené v Guinessovej knihe rekordov, dnes oslavuje neuveriteľných 61 rokov. Verili by ste tomu?

Už od mala vedela, že sa stane hviezdou. Svojmu snu verila dokonca natoľko, že sa ako tínedžerka vybrala zo svojho rodného Michiganu do New Yorku. Vo vrecku mala pritom len zopár dolárov. Život v metropole ju tak prinútil zarábať si tak, ako to len bolo v daný moment možné. Mladá Madonna, vlastným menom Veronica Louis Ciccone, tak nafotila akty a pózovala nahá pre rôznych umelcov.

Uspieť v hudbe sa jej podarilo až v jej 23 rokoch. Mladá speváčka priniesla do vtedajšej hudby bláznivé prvky popu, ale aj kontroverziu. Už pri prvých vystúpeniach bolo jasné, že sa nebude jednať o priemernú umelkyňu. Madonna sa pri svojich vystúpeniach vyzliekala, ukazovala spodné prádlo či nosila výstredné oblečenie ako špicatú podprsenku. Aj keď sa stále hlásila k viere, do konfliktu s cirkvou sa dostávala pravidelne. 

Predstaviteľom cirkvi sa totiž nepáčilo, že Madonna využíva kresťanské symboly vo videoklipoch, ktoré boli plné nahoty a sexuality. Niektoré z nich dokonca odmietli televízie vysielať a označili ich za nevhodné. Paradoxne tak sa stvoril imidž speváčky, ktorá sa drží na špičke do dnešného dňa. Neublížil jej ani jej najväčší škandál, keď sa počas koncertu nechala zavesiť na kríž z diamantov. Aj vo veku 61 rokov je totiž Madonna stále radená k ikonám dnešnej doby. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Madonna, '90s. #madonna #veronicaciccone #music #pop #popmusic #eighties #eightiesmusic #musica #legend #popstar #popstars #icon #icons #legends

Príspevok, ktorý zdieľa Massimiliano Leva (@massimilianoleva),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

An Apple a day..................... .........❌?❌? Even with one eye Madame ❌ can see the charlatans.! @mertalas @applemusic #todayatapple #madamex

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 19:36