shutterstock
StoryEditor

Starne prirodzene a s noblesou. Krásna Julianne Moore čoskoro oslávi neuveriteľných 60 rokov

15.08.2019, 11:00
Celebrity
Charizmatická herečka, ktorá zažiarila v desiatkach ocenených filmov, už o rok oslávi okrúhle jubileum. Verili by ste tomu?

Julianne odpovedá na otázky novinárov o starnutí už pomerne dlho. Každý chce totiž vedieť, aký je jej recept na večnú mladosť. Herečka, ktorá získala Oscara za stvárnenie hlavnej postavy s Alzheimerom vo filme Stále som to ja, však žiadne špeciálne triky nepoužíva. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Styled by @lesliefremar Hair @marcusrfrancis Makeup @kaymontano Nails @lucytuckernails Jewelry @chopard

Príspevok, ktorý zdieľa Julianne Moore (@juliannemoore),

Podľa jej slov celé jej tajomstvo večnej krásy spočíva najmä v dobrom odličovaní pred spánkom. Podstatnou vecou však podľa herečky je vypustiť z hlavy všetko trápenie spojené s výzorom. ,,O starnutí rozprávam odvtedy, čo som mala tridsať. Nemôžeme byť jednoducho nažive!? Všetci starneme - deti starnú. O tom je život,'' vyjadrila sa v rozhovore a dodala, že každý sa s pribúdajúcimi vráskami musí jednoducho zmieriť.

Z Julianne vyžaruje nie len vonkajšia, ale aj vnútorná krása. Presvedčiť sa o tom mohli aj návštevníci českého filmového festivalu, ktorý hollywoodska hviezda navštívila v júni tohto roku. Herečka nie je fanúšikom plastických operácií, no napriek tomu, že sa už aj jej objavujú vrásky, nemala problém vyraziť do ulíc aj bez mejkapu. Pomerne často sa tak dokonca odfotí aj na sociálnu sieť a my musíme len konštatovať, že vyzerá stále rovnako dobre. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#tbt to last week in #Prague drinking the Revenant with my guy. ?photo @oliveredmund or @brittavonschoeler ??@hemingwaybarprague

Príspevok, ktorý zdieľa Julianne Moore (@juliannemoore),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 05:14