shutterstock
StoryEditor

Kvôli žene opustila jedného z najkrajších chlapov sveta. Miley Cyrus sa rozvádza

13.08.2019, 11:00
Celebrity
Jeden z najobľúbenejších a najpopulárnejších hollywoodskych párov ohlásil rozchod len pár mesiacov po tom, ako vstúpili do manželstva.

Slávna dvojica sa zoznámila pri natáčaní filmu Posledná pieseň v roku 2010. Odvtedy spolu charizmatický herec a speváčka s dušou rebelky síce začali randiť, no o niekoľko mesiacov nasledoval rozchod. Miley a Liam si však cestu k sebe opäť našli. V decembri minulého roku si v kruhu svojich najbližších dokonca konečne povedali svoje áno.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

L❤️VE YOU Valentine @liamhemsworth

Príspevok, ktorý zdieľa Miley Cyrus (@mileycyrus),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My love ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Liam Hemsworth (@liamhemsworth),

Manželstvo im však dlho nevydržalo. Už pred niekoľkými dňami média špekulovali o problémoch v ich vzťahu. Mladá celebrita totiž pridala fotografiu, na ktorej nemala svadobnú obrúčku. Len pár týždňov po svadbe taktiež v rozhovore priznala, že byť v manželstve je pre ňu ťažké. Cíti sa totiž ako bisexuálka. ,,Je pre mňa náročné byť poslušnou manželkou, keďže ma priťahujú aj ženy,'' uviedla. 

Oficiálny dôvod rozchodu je podľa hovorcu blonďavej speváčky fakt, že sa chcú obidvaja sústrediť na svoje životy. ,,Liam a Miley sa na tom dohodli. Neustále sa vyvíjajú a menia ako jednotlivci, a tak sa rozhodli, že toto bude najlepším riešením. Chcú sa zamerať na seba a na svoju kariéru,'' znelo vyhlásenie. O pár dní na to však v médiách vyšli fotografie, na ktorých sa bozkáva s modelkou Kaitlynn Carter, expartnerkou brata známych sestier Kendall a Kylie Jenner.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 18:40