shutterstock
StoryEditor

To najlepšie z festivalu Grape. Pozrite si s nami outfity Sloveniek, ktoré najviac zaujali

12.08.2019, 15:00
Celebrity
Jeden z najpopulárnejších slovenských festivalov aj tohto roku ponúkal prehliadku pestrých a zaujímavých outfitov. Hlasujte v ankete za ten, ktorý sa vám páči najviac.

Soňa Skoncová

Moderátorka aj tohto roku stavila na farby, ktorými rozhodne pritiahla pozornosť.Farebný outfit, ktorý doplnila jednoduchými slnečnými okuliarmi a značkovou kapsičkou, zvýraznil jej ukážkovú postavu a Soňa ako zvyčajne zažiarila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hello Grape?

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova),

Karolína Chomisteková

Jedna z najkrajších Sloveniek a riaditeľka súťaže Miss Slovensko má módu v malíčku. Flitrovanú sukňu doplnila krátkym čiernym topom a výsledok bol, ako to už u nej býva zvykom, perfektný.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

ᴳᴿᴬᴾᴱ ? ᴰᴬᵞ 1. #festival #summer #grapefestival #2019 ? by @danielchomistek

Príspevok, ktorý zdieľa Karolina Chomistekova (@karolinachomistek),

Denisa Leštachová

Učiteľka angličtiny, ktorá cestuje po celom svete, si na festival zvolila jednoduchý, no štýlový outfit. Oživila ho mohutnejšími čiernymi topánkami a kapsičkou, čo je kombinácia ako stvorená na takúto udalosť. Tlieskame!

Janka Slačková

Tanečníčka mala na Grape svoju premiéru, a tak sa veru poriadne posnažila. Výsledok bol naozaj zaujímavý, nakoľko si krásna Janka zvolila netradičný overal, ktorý jej pokrýval len jednu nohu. Kombinácia béžovej a bielej navyše tanečnici veľmi pristane.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Day 2 ✨Tents matching ⛺️ #grape#festival

Príspevok, ktorý zdieľa jankasla (@jankasla),

Laurinstyle

Blogerka Laura sa so svojím výzorom poriadne pohrala. Zaujímavú čiapku námorníckého štýlu zladila s červeným sakom a čiernou čipkou. Výsledok v kombinácii zlatej, červenej a čiernej farby bol naozaj oku lahodný. 

Natália Muchová

Slovenská modelka si na festival zvolila letné, vzdušné šaty, ktoré ozdobila štýlovým zeleným klobúkom. Výsledok síce neudrel hneď do očí, no nepochybne vyzerala veľmi dobre.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I’m not a festival virgin anymore! Tohtoročný @grape_festival bol mojim prvým festivalovým zážitkom a už počas neho som si vravela, že nabudúci rok chcem ísť zas. Priznám sa, že ma Grape poriadne vyšťavil, aj keď som tom bola len od soboty rána na jednú noc. Prespala som celý včerajšok haha ?, ale možno je práve to dôkazom dobrej zábavy. Na nováčika sa mi podľa mna celkom podarilo vybrať festivalu hodný outfit zo všetkými essentials ako ladvinka a vejár na prežitie momentálnych extrémnych horúčav a klobúčikom do slnka aj dažďa - podotýkam splnil oba účely. Šaty som zas vychytala v sekáči @flamingo_shimokitazawa ❤️ Asi som sa úplne netrafila do festivalových fashion tendov 2019, ale cítila som sa v nich super a o to predsa ide! ••• Teraz ma ešte čaká 4 hodinová cesta do Budapešti na Sziget, počas ktorej budem ďalej pridávať veci z #GrapeFestival ? Určite potom sledujte stories!

Príspevok, ktorý zdieľa NATÁLIA MUCHOVÁ (@nataliamuchova),

ANKETAOutfit ktorej Slovenky sa vám páči najviac? Soňa Skoncová 7% Karolína Chomisteková 8% Denisa Leštachová 3% Janka Slačková 11% Laurinstyle 6% Natália Muchová 64% Hlasovalo 109 ľudí, aj vy

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 12:49