shutterstock
StoryEditor

Pred dvoma rokmi prišla o bábätko prišla, dnes už žiari. Herečka Milla Jovovich je opäť tehotná

11.08.2019, 12:00
Celebrity
Hollywoodska hviezda, ktorá pochádza z Ukrajiny, poprosila svojich fanúšikov, aby jej a dieťatku, ktoré nosí pod srdcom priali najmä veľa zdravia a sily.

Herečka, ktorá zažiarila vo filmy Piaty element, má so svojím manželom, filmovým režisérom Paulom Andersonom, už dve deti. Už pred dvoma rokmi k nim mal pribudnúť mladší súrodenec, osud to však zariadil inak. Približne v strede tehotenstva, kedy sa už riziko samovoľného potratu zmenšilo na minimum, o svoje dieťatko prišla. ,,Cítila som sa bezbranná a osamelá. Upadla som do jednej z najhorších depresií v mojom živote,'' rozhodla sa o smutnom zážitku prehovoriť po určitom čase.

Už vtedy Milla uviedla, že smrť jej dieťatka v nej zostane až pokiaľ nezomrie. ,,Po tom, ako som zistila, že som tehotná, snažila som sa vzhľadom na potrat nenaviazať na bábätko príliš rýchlo,'' prezradila krásna herečka svojím fanúšikom. To však bolo pre ňu aj jej najbližších nesmierne ťažké, a tak boli celý čas na ihlách. Absolvovali tak niekoľko rôznych testov - nie len kvôli predošlému potratu, ale aj kvôli jej veku.

Dnes sa však už herečka začína tešiť už z tretieho dievčatka, ktoré by malo prísť na svet začiatkom budúceho roka. ,,Ďakujeme Bohu, všetko vyzerá v poriadku a sme zdraví. Aj tak nám však držte prsty, budeme vás informovať,'' dodala k fotke, na ktorej si už drží krásne tehotenské bruško.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Knocked up again.? After I found out I was pregnant 13 weeks ago, I had a mixture of feelings ranging between complete joy and utter terror. Because of my age and losing the last pregnancy I didn’t want to get attached to this potential baby too quickly. That was obviously not fun and the last few months have been my family and I living on pins and needles waiting for a slew of different test results to come in and spending most of our time in doctors offices. Thank goodness we’re in the clear AND we found out that we’ve been blessed with another girl!??? Anyway, wish me and my baby luck! I send you all a lot of love and I’ll keep you posted on my progression! Xoxo m❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Milla Jovovich (@millajovovich),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:46