shutterstock
StoryEditor

Aj s chlpmi sa cíti sexi. Chce modelka Emily Ratajkowski len zaujať, alebo jej ide o dobrý úmysel?

10.08.2019, 18:00
Celebrity
Modelka a príležitostná herečka sa svetu zdá sa už ukázala naozaj všetko.

Britsko-americká hviezda odštartovala svoju kariéru v klipe Blurred Lines, v ktorom tancovala úplne nahá. Skladba, ktorá patrila k obrovským hitom, jej priniesla okrem slávy a niekoľko miliónov followerov, aj množstvo pracovných ponúk. Netrvalo dlho a Emily sa spolu s Kardashiankami stala jednou z kráľovien Instagramu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#IDFWU ? #hotties #emilyandkim ? #hatersgonnahate ?✌?

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica?✌? (@jesspink3),

Práve na sociálnej sieti sa Emily prezentovala bez akejkoľvek hanby. K stovkám postov, na ktorých pózuje väčšinou v plavkách, spodnej bielizni alebo polonahá, pribudlo aj zopár vážnejších a slušnejších. Modelka sa v nich snaží poukázať na ženské práva. „Dajme ženám príležitosť stať sa tým, čím chcú byť a nechajme ich byť rozmanitým, akými môžu byť,'' napísala k najnovšej fotografii.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

You guys make me blush ☺️Thank you for all the bday wishes! I’m so truly grateful.

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata),

Na znak toho, že drží s feministkami, sa nechala odfotiť s neoholenými pazuchami. Podľa jej slov takto dokonca zvykne fungovať aj v bežnom živote. ,,Aj keď sa zvyknem holiť, niekedy si nechám chlpy narásť a cítim sa sexi,'' uviedla pre magazín. Na svojom Instagrame, kde pridáva aktuálne fotky každý deň, si však jej fanúšici nič takého nevšimli. Emily tak kritizujú za to, že sa chce len zviesť na vlne módneho trendu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 20:10