archív IvanyGáboríkovej
StoryEditor

Jeden z najstabilnejších párov slovenského šoubiznisu. Gáboríkovci spolu žiaria aj po rokoch

08.08.2019, 11:00
Celebrity
Tanečnica a jeden z našich najlepších hokejistov spolu tvoria pár už vyše 8 rokov.

Vzťah Ivany a Mariana začal v lete v roku 2011. Spoznali sa však v čase, keď obidvaja randili s inými. Osud ich však napriek tomu spojil a odvtedy ich zdá sa nič nemôže rozdeliť. Dvojica spolu prežila totiž okrem vzťahu na diaľku aj tlak médií a verejnosti.

Krásna tanečnica rýchlo všetkým neprajníkom dokázala, že ona rozhodne nie je ženou, ktorá by potrebovala peniaze svojho muža. Aj keď by pri svojom, dnes už manželovi, nemuseli ani len hnúť prstom, naďalej sa venuje všetkým aktivitám a dokonca aj vlastnému biznisu. Spolu so svojou kamarátkou Katkou Jakeš totiž vedie úspešný blog a e-shop Kattiva, príležitostne sa venuje modelingu, moderovaniu a samozrejme naďalej aktívnemu pohybu. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Good day on the bikes. She ain't bad at this!

Príspevok, ktorý zdieľa mgaborik12 (@mgaborik12),

Podpora vo vzťahu tak nefunguje len jednostranne - zatiaľ čo Ivana fandí Mariánovi na ľade, on jej mimo neho. Manželský pár si však súkromie stráži - ak by ste od nich čakali kvantá fotiek z ich každodenného života, ste na omyle. Napriek tomu musíme konštatovať, že z každého ich zverejneného postu žiari spokojnosť, šťastie a láska.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?❣️

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 11:17