archív Mafra
StoryEditor

Martin Valihora má dôvod na radosť. So známou herečkou čakajú bábätko

06.08.2019, 09:00
Celebrity
Predsa našiel lásku! Známy hudobník Martin Valihora sa po vzťahu s moderátorkou Alexandrou Orviskou ukazoval v ženskej spoločnosti len zriedkavo. Zdá sa, že tentokrát však urobí výnimku.

Bubeník tvoril pár s Alexandrou Orviskou pomerne dlho. Z ich vzťahu sa im narodila krásna dcérka Viktória, ktorú hudobník zbožňuje nadovšetko. ,,Milujem ťa, si moje všetko,'' vyznal neraz lásku svojmu zatiaľ jedinému potomkovi na sociálnej sieti. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#theoneandonly❤️??# thankyou4you❤️❤️#loveyouuuuuuuu❤️❤️❤️❤️❤️#fathersday

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Valihora (@martinvalihora),

Čochvíľa by však mladej slečne mal pribudnúť súrodenec. Martin totiž už niekoľko mesiacov randí s krásnou slovenskou herečkou Natáliou Germani. Podľa viacerých zdrojov totiž dvojica odchádzala zo súkromného sanatória. Obidvaja vraj žiarili a vrúcne sa bozkávali. Aj keď si zrejme chceli túto informáciu uchovať pre seba, nepodarilo sa. Na návštevu k odborníkovi sa vybrali totiž v čase, keď tam rodila Jasmina Alagič Vrbovská. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?

Príspevok, ktorý zdieľa Natalia Germani (@natalagermani),

Na malého potomka sa nepochybne tešia všetci. Herečka, ktorá sa objavila v seriáli Divoké kone či vo filme Amnestie, totiž vychádza nielen s hudobníkovou dcérou, ale aj Alexandrou Orviskou a jej sestrou. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

MAJ.3. ??? Fotenie/ucenie ?

Príspevok, ktorý zdieľa Natalia Germani (@natalagermani),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:39