shutterstock
StoryEditor

Victoria's Secret predstavila novú modelku. Krásna Valentina je v skutočnosti muž

06.08.2019, 11:00
Celebrity
Aj keď sa prehliadka najznámejšej spodnej bielizne tohto roku nekoná, luxusná značka sa predsa postarala o jedno prekvapenie.

Značka spodného prádla, ktorá pozornosť púta najmä koncoročnou prehliadkou spodnej bielizne, sa tohto roku rozhodla veľkolepú šou odložiť. Dôvodom je nie len nižšia sledovanosť, ale aj vylepšenie značky, ktoré si vyžaduje viac času. 

Z dobre informovaných zdrojov však unikli informácie o modelkách, ktoré podpísali s prestížnou značkou zmluvu. Okrem stálych hviezd, akými sú Elsa Hosk, Kylie Jenner či sestry Hadid, budúcoročný repertoár obohatí aj Valentina Sampaio. Brazílska modelka, ktorá sa narodila ako chlapec. To, že sa cíti lepšie ako žena zistila jej psychologička, keď mala len 8 rokov. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

New polas? #morning #nyc #nyfw #model #digital #polaroid #natural #beauty #fresh #vstorm #monday #goodmorning

Príspevok, ktorý zdieľa Valentina Sampaio (@valentts),

Značka tak vsadila na dobrý marketing, ktorý týmto krokom priláka nepochybne pozornosť. Práve preto tak vsadili na Valentinu, ktorá je prvou trans-rodovou modelkou v známej firme. Pochváliť sa so skvelou správou stihla práve Valentina na Instagrame. ,,Nikdy neprestávajte snívať,'' napísala k záberom z fotenia, ktoré je snom pre každú modelku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 22:11