shutterstock
StoryEditor

Modelka Petra Nemcová sa tajne vydala. Pozrite sa na krásne fotografie netradičnej svadby

03.08.2019, 17:00
Celebrity
Známa modelka, o ktorej pozornosť sa bili mnohí slávni muži, svoje áno povedala karibskému obchodníkovi.

Krásna Petra bola v minulosti už zasnúbená. Po tom, ako jej tragicky zahynul snúbenec počas tsunami, sa o jej srdce a ruku pokúšali aj osobnosti ako spevák James Blunt či herec Jamie Belman. Pôvabná blondína však našla svoje šťastie až teraz po boku Benjamina.

Svoje súkromie si Petra stráži, a tak bol svadobný obrad pre mnoho jej fanúšikov obrovským prekvapením. Ak by ste od nej očakávali typicky českú svadbu, ste na omyle. Modelka svoj život zasvätila spiritualizmu a ochrane prírody a presne v takomto duchu sa niesla aj jej jednoduchá, no naozaj krásna svadba. Petra si na svadbu v prírode zobrala vzdušné biele šaty, zatiaľ čo jej hlavu zdobil jediný doplnok - indiánska čelenka.  instagram

​Nádherná Češka však šťastím žiari. ,,Cítim sa neuveriteľne šťastná, že sa s vami môžeme podeliť o túto správu. Toto miesto je pre nás vďaka svojej silnej energii a domorodým tradíciám veľmi zvláštne. Počas nášho posvätného spojenia sa všetky elementy a anjeli zišli a vytvorili nad nami magický zlatý mrak. Všetkým vám ďakujeme za vašu lásku a posielame vám veľa požehnania,'' napísala k fotografii, ktorú zverejnila.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 13:17