instagram
StoryEditor

Kliatba rodu Kennedyovcov pokračuje. Mladú Saoirse Kennedy našli v piatok mŕtvu

03.08.2019, 10:00
Celebrity
Vplyvnú americkú rodinu, ktorú pozná celý svet, vraj záhadná kliatba sprevádza už niekoľko rokov. Od vraždy prezidenta a následne jeho brata, totiž tento svet nečakane opustilo niekoľko ďalších členov rodiny.

Len po dvoch rokoch vo funkcii bol John Kennedy zastrelený doteraz neznámym páchateľom. O pár rokov po tom, keď ohlásil kandidatúru na prezidenta jeho mladší brat Robert, ho stihol rovnaký osud. Podobne ako jeho brat, aj Robert bol zastrelený neznámym páchateľom. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

President Kennedy gives a speech in San Antonio, Texas, November 21, 1963.

Príspevok, ktorý zdieľa The Kennedys (@kennedysera),

Ešte pred tým, než sa Kennedyovci stali známymi vďaka politike, nešťastný osud stretol aj ich najstaršieho brata Josepha. Ten sa mal už síce podľa oficiálnych dokumentov vracať domov z vojny, no z neznámych príčin súhlasil ešte nad jedným preletom. Lietadlo, ktoré pilotoval, však z neznámych príčin explodovalo nad Anglickom. Presný dôvod havárie tiež nie je známy. 

Hrôzostrašná kliatba však pokračovala ďalej a to na deťoch Roberta. Jeho štvrtý syn David sa takmer utopil v oceáne, o pár rokov na to prežil hrozivú autonehodu. Smrť si ho nakoniec zobrala po tom, ako sa predávkoval. Jeho závislosť na tabletkách mala spôsobiť najmä obrovská bolesť. V roku 1997 mu zomrel ďalší zo synov, ktorý sa nešťastne zabil pri lyžovaní. 

Poslednou obeťou je vnučka Roberta Kennedyho, dieťa jeho piatej dcéry. Tá sa mala predávkovať vo veku 22 rokov. Údajne trpela depresiami, ktoré sa snažila prekonať pomocou dobrovoľníckej práce a boju za ľudské práva. Nepriaznivý osud ju však dobehol v dome jej babky, kde posledný krát vydýchla.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#restinpeace #rip #saoirsekennedyhill #saoirsehill

Príspevok, ktorý zdieľa I ❤️ the Kennedys (@insta_kennedys),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 18:33