shutterstock
StoryEditor

Tri slovenské krásavice, ktoré valcujú Instagram a možno ste ešte o nich ani nepočuli

31.07.2019, 19:00
Celebrity
Followerov majú desiatky tisíc a krásne sú tak, že sa vám z toho hlava zatočí. A možno budete prekvapené, že ste ich meno ešte nikdy nepočuli. Predstavujeme vám tri známe-neznáme insta hviezdičky!

Martina Grešová - nájdete ju pod menom @kdebolotambolo a ide o návrhárku spoločenských šiat. Je bývalou vicemiss, takže sama sebe robí aj modelku. Ak ju ešte nepoznáte, tak si ju pozrite, okrem toho, že je fakt krásna, robí aj nenormálne, veľmi originálne šaty. Nedávno sme o talentovanej Martine písali aj v magazíne Evita. Sleduje ju bezmála 58 tisíc ľudí!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Livin’ in my little world ? Dress @belvoirboutique Sedi xs az m ... ano sedi ? Cena 420€ ?

Príspevok, ktorý zdieľa Belvoir Boutique ® (@kdebolotambolo),

Simona Leskovská - výraznú snedú krásavicu so svetlými očami sleduje asi 38 tisíc ľudí a väčšinu z nich tvoria zrejme muži, pretože ide o športovú moderátorku Tipsportligy. Simonu často prirovnávajú k topmodelke Irine Shayk, asi kvôli plnosti pier a tiež bola finalistkou Miss Slovensko.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Back to work?? #overtime# Muah: @reapolakovic_makeupartist ?

Príspevok, ktorý zdieľa S.L. (@simonaleskovska),

Veronika Rajek - modelka je zaujímavá svojou krásnou postavou a prirodzeným poprsím, ktoré zrejme fakt stojí za zmienku a pozretie, pretože má 76 tisíc followerov (čo fakt nie je málo)!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 23:52