instagram.com
StoryEditor

Fit po 50-tke aj bez plastických operácií: Zuzana Vačková je skvelou inšpiráciou pre ženy

25.07.2019, 18:00
Celebrity
Slovenská herečka, ktorá je známa najmä svojím nákazlivým smiechom a optimizmom, si udržiava skvelú figúru.

Aj keď herečka tohto roku oslávila 50 rokov, jej vek by jej tipol len málokto. Zuzana sa o seba totiž zodpovedne stará. Aktívne sa venuje behu a cvičeniu a úpravou prešiel aj jej jedálniček. Zdravý životný štýl je súčasťou jej života už niekoľko rokov, čo patrične vidieť aj na jej postave.

Mama dvoch detí určite potešila nejedno mužské oko, no zároveň dala motiváciu všetkým ostatným ženám. Je totiž skvelým príkladom, že byť fit sa dá bez ohľadu na vek.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#zuvackovachallenge sa perfektne chytila. Ďakujem Vám všetkým! Moja výzva vzdať sa pečiva a sladkých koláčov sa Vám, a priznám sa, aj mne veľmi páčila! Myslím, že nám všetkým čo sme sa na ňu dali pomohla, aby sme sa v plavkách tento rok cítili spokojné. Spravili sme pre seba niečo. Vystúpili sme zo svojej komfortnej zóny a posunuli sme sa k svojmu cieľu. Tým mojim je spokojný život. A vedomie, že pre svoje zdravie a výzor robím maximum je pre mňa dôležité. @ketodietsk má pre tri z vás balíček ktorý Vám môže pomôcť ešte trochu posunúť ručičku na váhe smerom dolu. :-) na konci tohoto týždňa vyberieme 3 víťazky. Tak mi prosím píšte do komentu o svojej ceste. Kam ste sa posunuli, či ste dnes spokojné. A označte 2 kamošky ktoré vedia ísť za svojim cieľom. #body #zena #somspokojna #leto #keto #diet #ketoleto #niesomzcukru #nebudzcukru #woman #zuzanavackova #svojzivotmamvosvojichrukach #zivotpodlazuvackovej

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Vackova (@zuzanavackova),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:47