TASR
StoryEditor

Vždy štýlová Veronika Cifrová Ostrihoňová šokovala fanúšikov. Svojho šatníka sa dobrovoľne vzdala

24.07.2019, 13:00
Celebrity
Moderátorka sa len nedávno rozhodla zapojiť do výzvy, ktorá má upozorniť na to, že textilný priemysel našej planéte škodí. Na vešiakoch si tak počas júna doslova nechala len pár kúskov oblečenia.

Film 100 vecí dorazil do slovenských kín len prednedávnom. Komédia, ktorá sa snažila poukázať na prehnaný materializmus vo svete, poukazuje hneď na niekoľko dôležitých faktov. Zatiaľ čo našim prarodičom stačilo v priemere 57 vecí, našim starým rodičom 200 vecí, novšia generácia ich v priemere vlastní viac ako 600.

Obľúbená redaktorka Veronika Cifrová Ostrihoňová, ktorá premiéru moderovala, o tom niečo vie. Nedávno totiž prijala výzvu, aby jej šatník obsahoval len 12 kúskov oblečenia vrátane doplnkov.  instagram

„Myslela som si, že ako tehotná to budem mať jednoduchšie, no jedny nohavice už na mne praskli,“ pobavila nás. No zároveň priznala, že sa cíti oveľa slobodnejšie a netrávi toľko času pri výbere a kombinovaní ako kedysi. Výzvu sa jej podarilo zvládnuť s prehľadom, no predstaviť si celoročný šatník len s dvanástimi kúskami veru nevie. Napriek tomu sa však bude snažiť nakupovať menej a najmä rozumnejšie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 05:20