shutterstock
StoryEditor

Spoveď herečky Christiny Applegate: Boj s rakovinou bol plný psychickej aj fyzickej bolesti

18.12.2019, 10:00
Celebrity
Americká herečka, ktorá sa preslávila ako Kelly Bundy v populárnom sitkome Ženatý so záväzkami, sa v najlepších časoch svojej kariéry musela vysporiadať s rakovinou. Dccnes sa o svoj odkaz chce podeliť so svetom.

Blondínke, ktorá najnovšie zahviezdila v seriáli Pre mňa mŕtvi, diagnostikovali rakovinu prsníka v roku 2008, len pár mesiace po rozvode s jej prvým manželom. Práve spomínaný seriál sa herečka rozhodla použiť ako prostriedok, ako podporiť ženy s rakovinou. Postava, ktorú stvárnila, má totiž podobný osud ako ona sama. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Just a quick public service announcement to mention Netflix’s ‘Dead To Me’ is one of the best things they’ve uploaded in awhile. It’s like a clever combo of Big Little Lies and Grace & Frankie. 10/10 - do recommend. ??? ➔ ➔ ➔ SWIPE ➔ ➔ ➔ Superb cast: Christina Applegate (aka Kelly Bundy), Linda Cardellini, and sexy-ageless-James Marsden (yes, that’s his full name). . Synopsis: Jen (Applegate), a Type-A mother of two, is struggling after the recent hit-and-run death of her husband. At a grief support group, she meets and forms a friendship with Judy (Cardellini), a free spirit with struggles and secrets of her own. . ❌?‍♀️❌ PLEASE NO SPOILERS FOR THOSE WHO HAVEN’T SEEN IT YET. Thanks! . #DeadToMe #ChristinaApplegate #LindaCardellini #JamesMarsden #Netflix #LagunaBeach #TwistsAndTurns #KellyBundy #FreaksAndGeeks #bonus90smovieclips

Príspevok, ktorý zdieľa 90s Movie Clips + More ?? (@90smovieclips),

Realitná agentka Jennifer musí podstúpiť amputáciu prsníkov. Tú musela podstúpiť po diagnostikovaní rakoviny aj samotná Christina Applegate. ,,Myslím si, že po tom, ako mi chorobu diagnostikovali, som sa svetu a samej sebe snažila dokázať, že som hrdinka,'' rozpráva herečka. 

Po diagnóze sa však rozhodla najmä šíriť osvetu. ,,Pamätám si, že som sa snažila byť pozitívna, usmievavá, plná energie. Keď som však bola o samote, zožierala ma bolesť,'' priznáva hviezda. Práve tento proces chcela ukázať divákom a poukázať na to, že ani tí najsilnejší bojovníci mali chvíle, kedy jednoducho nevládali. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Congratulations to #ChristinaApplegate, nominated for Outstanding Actress in a Comedy Series for her work on #DeadtoMe #Emmys

Príspevok, ktorý zdieľa Management 360 (@management360),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 09:52