shutterstock.com
StoryEditor

Viete kto dohadzuje celebritám dovolenky? Súkromné vily uprednostňujú pred luxusnými hotelmi

19.07.2019, 15:00
Celebrity
Vysnívaný dom na Havaji alebo exkluzívne lokality na filmovanie v Mexiku? Čoraz častejšie sa hollywoodske hviezdy aj štúdiá obracajú na ASHTONA KUTCHERA, z ktorého sa stáva najvychytenejší hotelier na svete.

Investovaním do rozbiehajúcej sa spoločnosti spravil Ashton Kutcher najlepšie rozhodnutie vo svojom živote. „Po rozchode s Demi Moore som potreboval zmeniť vzduch, a tak som si cez webovú službu Airbnb prenajal byt v Európe. Aj keď som tam dorazil o druhej hodine ráno, prenajímateľ mi ponúkol večeru a pohár vína. To ma dojalo a rozhodol som sa do spoločnosti investovať,“ zdôveril sa podnikavý herec.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

When your competition is still sleeping! #work

Príspevok, ktorý zdieľa Ashton Kutcher (@aplusk),

Po čom hviezdy túžia
Spoločnosť Airbnb má hodnotu 31 miliárd dolárov a takmer 10 miliónov ponúk na ubytovanie po celom svete. Medzi ich stálych zákazníkov patria napríklad Mariah Carey, Beyoncé, Emma Stone, Lady Gaga, Kim Kardashian či Gwyneth Paltrow. „Keď chcem ísť s manželom a deťmi na dovolenku do Mexika, Ashton mi dohodí úžasnú vilu s piatimi izbami, so siedmimi kúpeľňami, dvoma bazénmi a priamym výhľadom na Tichý oceán,“ pochvaľuje si Gwyneth, ktorá neváha za takéto ubytovanie zaplatiť 6 712 eur za noc. „Je to oveľa príjemnejšie než neosobná hotelová izba.“ A hlavne tam nečíhajú nijakí paparacovia, ako sa jej to stáva v luxusných hoteloch. Dokonca aj veľké filmové produkcie sa obracajú na Kutchera. Bazén vily Casa China Blanca v Mexiku očaril Bradleyho Coopera v akčnom trileri Všemocný (2011). Nakrúcali tam aj sci-fi Elysium (2013) s Mattom Damonom a Jodie Foster.

luxury villa house shutterstock.com

Kráľovské služby
Aj princ Harry využil služby Airbnb, keď chcel zobrať Meghan na romantický výlet. Nechcel nudné plážové letovisko ani tropický ostrov, ale niečo nezabudnuteľné, čo našiel kúsok od nórskeho mesta Tromvik (349 eur za noc). „Nik nás tam nerušil, dokonca sme mohli sledovať veľryby a polárnu žiaru priamo z vírivky na verande,“ nadchýna sa Meghan. Ashton Kutcher dnes zarába aj bez toho, aby sa objavil pred kamerou. V reálnom živote by sa teda mohol stať rovnakým internetovým magnátom, akého stvárnil v seriáli Dva a pol chlapa.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 21:24