Markíza
StoryEditor

Mária Čírová tvorí pár s producentom už 10 rokov. Toto je jej rada pre šťastný vzťah

18.07.2019, 13:00
Celebrity
Hoc im na začiatku mnohí neverili, láska medzi nimi neustále rastie. Speváčka Mária Čírová a hudobný producent Marián Kachút oslávia v auguste druhé výročie svadby, no v skutočnosti to spolu ťahajú už o čosi dlhšie.

Vzťah Márie a Mariana začal ako z filmu, pri komponovaní skladby Búrka. ,,Pamätám si, že sme vtedy dokončili pesničky na album a on si v štúdiu sadol za klavír, že niečo mi zahrá, a zahral práve melódiu Búrky. Už medzi nami lietali iskričky, teda iskry, aby som bola presné, celé sa mi to veľmi, veľmi páčilo,'' spomína na začiatky vzťahu speváčka.  

Všetko však nebolo od začiatkov idylické. Dvojici údajne nepriali najmä vekovému rozdielu ale aj faktu, že Marián bol už raz ženatý. ,,Zažila som veľmi zvláštne, až nenávistné reakcie od ľudí, ktorí by mali byť práve obrazom tej lásky a porozumenia,'' rozpráva ďalej speváčka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Včerajší večer bol neopísateľný...... pre nás oboch ❤️ #10rokovnascéne #tyajasmejedno #2017 ??? @mariankachut

Príspevok, ktorý zdieľa MÁRIA ČÍROVÁ (@mariacirova),

Dnes však už o páre, ktorý spolu vychováva 9-ročného Huga a 7-ročnú Zoe nikto nepochybuje. Napriek tomu, že sa obidvaja pohybujú v šoubiznise, pri sebe držia a milujú sa stále rovnako. ,,Úcta je to, čo nám nechýba. Keď máš toho druhého v úcte, správaš sa inak. Volíš slová, keď je konflikt, nehľadáš zbytočné prieky, vážiš si aj maličkosti, ktoré dostávaš,'' radí Mária. ,,Jasné, že máme trenice, žijeme spolu desať rokov, máme dve deti, robíme spolu.. Ale nikdy nezaspávame pohádaní, bez objatia a bez pusy. Sme tak nastavení obaja, v tomto sme sa našli, som šťastná,'' dodáva umelkyňa.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 16:32