„Pre mňa Boh nemusí existovať, lebo v ľuďoch je niečo duchovné, čo je božské. Nechcem robiť niektoré veci len preto, lebo iní hovoria, že by sa to malo, ale tiež neviem, či je lepšie neveriť v nič.“shutterstock.com
StoryEditor

Krásna Angelina Jolie sa stráca pred očami. Fanúšikovia sa boja, že ide o zákernú diagnózu

17.07.2019, 12:00
Celebrity
Jedna z najkrajších žien sveta nikdy nepatrila k bacuľatým hviezdam. Napriek tomu sa o ňu fanúšikovia v posledných dňoch strachujú tak, ako nikdy.

Americká herečka, ktorá sa preslávila úlohou Lary Croft, bola kedysi označovaná za ideál krásnej ženy, dnes je to už však všetko inak. Závislosť na drogách, anorexia, komplikovaný rozvod dookola omieľaný v médiách, ale aj strach z rakoviny, si totiž predsa len vyžiadali svoju daň. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

*Goals. #wcw#angelinajolie #angelinajolielaracroft #laracroft#goals#hitthegym#summer#body#fitness

Príspevok, ktorý zdieľa Lucy Lowe (@lucy._.lowe),

Sériu komplikovaných zákrokov, ktoré jej odstránili prsia a vaječníky, podstúpila už pred piatimi rokmi. Dôvodom bol strach z rakoviny, ktorá jej zobrala mamu, tetu a babku. ,,Mám vadný gén,'' vyjadrila sa pre médiá a dodala, že ak by operácie nepodstúpila, šanca, že by sa aj ona musela popasovať s rakovinou bola vyššia než 80%. Práve neľahké zistenie odštartovalo sériu problémov s anorexiou, ale aj v manželstve s hercom Bradom Pittom. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#brangelina

Príspevok, ktorý zdieľa brad pitt+angelina jolie (@dailydoseofbrangelina),

Dnes sa 44-ročná herečka síce na verejnosti usmieva, no na svojej postave trápenie neutají. Okrem strachu z rakoviny, ktorá jej napriek operáciám hrozí stále, sa totiž jej manželstvo s Bradom oficiálne skončilo a nie je žiadným tajomstvom, že sa dvojica nevie do dnešného dňa dohodnúť na výchove 6 detí. 

facebook

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 19:30