shutterstock.com
StoryEditor

Preslávila sa ako neskrotná rebelka Mary V siedmom nebi, dnes je z nej milujúca matka a manželka

16.07.2019, 17:00
Celebrity
Autor:
TV MAX
Reč je o krásnej herečke Jessice Biel (37), ktorá so svojím manželom, spevákom Justinom Timberlakom, vychováva štvorročného syna Silasa Randalla v idylickej rodinnej atmosfére. Podľa fotografií zo sociálnych sietí vyzerajú všetci traja riadne „nad vecou“. A to bola Biel v mladosti riadna divoška!

V siedmom nebi

Herečku, ktorej v krvi kolujú maďarsko-židovské korene, si v deviatich rokoch podmanil muzikál, v jedenástich sa z nej stala fotomodelka. Ako štrnásťročnej sa jej ušla úloha Mary Camden v známom seriáli V siedmom nebi, ktorá ju preslávila. No tínedžerka začala vystrkovať rožky. Keď sa v roku 2000 ako 17-ročná objavila polonahá na titulke pánskeho magazínu Gear, producenti seriálu neboli veľmi nadšení a herečke hrozil vyhadzov. Nakoniec sa všetkým ospravedlnila s vysvetlením, že finálne fotografie boli úplne iné ako tie, ktoré jej tesne pred vydaním ukázal magazín.

V siedmom nebi archív profimedia

Znudená „slušňáčka“

O rebelskom období V siedmom nebi sa Biel vyjadrila: „Keďže som hrala farárovu dcéru, musela som byť celý čas za ,slušňáčku‘. Po pár rokoch to človeku začne riadne liezť na nervy.“ Biel sa rozhodla seriál opustiť, a dobre urobila. Úlohy v divácky navštevovaných „prepadákoch“ (Texaský masaker motorovou pílou, Blade: Trinity) z nej urobili hviezdu prvej veľkosti.

Skončila pri produkcii

Keď sa v roku 2006 postavila pred kamery spolu s Edwardom Nortonom vo filme Iluzionista, svojím herectvom očarila všetkých vrátane prísnych kritikov. Režiséri ju začali čoraz viac vyhľadávať nielen pre jej talent, ale aj pre podmanivú krásu. V roku 2007 získala titul najsexi ženy sveta. Biel si však vždy išla svojou cestou, po dobytí Hollywoodu sa rozhodla preraziť aj v nezávislých snímkach, no veľký úspech nezožala. Pred dvomi rokmi produkovala vlastný seriál s názvom The Sinner, v ktorom si zahrala aj hlavnú úlohu. Oplatilo sa, projekt bol nominovaný okrem iného na Zlatý glóbus.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Heard ads for #TheSinner were supposed to be hitting the streets any day now. Keeping my eye out but nothing so far... ?: @justintimberlake

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Biel (@jessicabiel),

Ako dve hrdličky

S JUSTINOM TIMBERLAKOM (38) sa spoznali v roku 2007 na udeľovaní Zlatých glóbusov, kde medzi nimi preskočila riadna iskra. „Presvedčiť Jessicu, aby so mnou išla na rande, ma stálo veľa síl a presviedčania,“ priznal v jednom rozhovore známy spevák. Hoci je pár spolu už úctyhodných 12 rokov, stále sa správajú ako „zaláskované“ hrdličky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Our faces when we learned there’s no booze at the #Emmys

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Biel (@jessicabiel),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:51