Peter Ivan/ Facebook IMT SMILE
StoryEditor

IMT SMILE sa postaralo o hudobnú udalosť tohto leta, na ktorú budú fanúšikovia dlho spomínať. Kto bol ich tajným hosťom?

16.07.2019, 15:00
Celebrity
Amfiteáter vo Východnej v sobotu opäť ožil. Napriek tomu, že predpoveď počasia nevyzerala najideálnejšie, atmosféra a pozitívna energia nakoniec prebili zlé predpovede a fanúšikovia si tak mohli vychutnať fantastický koncert ich obľúbenej kapely bez dažďa.

Na koncert IMT Smile prišli tisícky verných fanúšikov zo všetkých kútov Slovenkska. Perfektné vystúpenie sprevádzali pozvaní hudobní hostia ako Lukáš Adamec s kapelou,  ElevenHill, Štefan Štec a tajný hosť večera Jana Kirschner. Počet divákov bol presne taký, ako sa aj predpokladalo. Šou si prišlo pozrieť bezmála osem tisíc divákov, pričom jeden z najkrajších slovenských amfiteátrov hlásil vypredané už vyše mesiaca pred koncertom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Top

Príspevok, ktorý zdieľa Ján Števko (@stevkojan),

IMT Smile opať nesklamali a svojich fanúšikov obdarovali nezabudnuteľnou šou, ktorá sa konala pod malebnou scenériou Vysokých Tatier. Fanúšikovia mali možnosť zaspievať si z plného hrdla najväčšie hity kapely, medzi ktorými nechýbali hity ako: Viac, Len Tebe, Čo ak alebo Veselá pesnička. Tieto doplnili novšie piesne z albumu Budeme to stále my - Poď so mnou alebo Budeme to stále my. Azda celý amfiteáter zborovo spieval hit Niekto ako kráľ, ale taktiež aj tanečný hit Exotika, pri ktorom sa kapele podarilo roztancovať každého jedného fanúšika. 

Diváci do posledného okamihu netušili, kto bude spomínaným tajným hosťom, no tá, ktorú zbadali na pódiu, vyčarila úsmev na tvári, ale aj slzy šťastia, niekoľkým verným fanúšikom. Nikto nečakal, že tajným hosťom bude práve Jana Kirschner, ktorá svojou prítomnosťou vo Východnej priniesla obrovskú dávku radosti, pozitívnej energie, tanca a spevu. Svoje niekoľko minútové vystúpenie začala skladbou Všetko je nanič, no úplným emocionálnym vyvrcholením bola známa pieseň Líška, ktorej slová poznal snáď každý divák a fanúšik Jany Kirschner. S Ivanom Táslerom si dokonca zaspievala duet V slepých uličkách, čo u divákov vyvolalo neskutočné nadšenie a radosť. Jana sa k celému koncertu vyjadrila takto: „Prichádzam na pódium za hurónskeho potlesku a radostného kriku fanúšikov IMT Smile ,srdce mi búši, neviem či to ustojím...Už pri prvých akordoch sa ponáram do známych tónov, ľudia spievajú s nami takmer každé slovo, vraciam sa späť v čase, tam, kde to celé začalo. Som safe. Som doma. Východná bola nielen spomienkou na staré časy a pesničky, ktoré sú tu s nami viac ako dve desaťročia, ale aj jasným dôkazom toho, že IMT Smile je stále najväčšou hudobnou silou a najvýraznejšou popovou kapelou na Slovenskej hudobnej scéne. Som vďačná, že som mohla byt súčasťou tejto dojímavej hudobnej oslavy a mám radosť z toho, že som si s Ivanom mohla zaspievať pesničky, ktoré pre mňa pred rokmi napísal a ktoré vtedy zmenili môj život. Bolo mi cťou."

IMT Smile a Jana Kirschner Východná Peter Ivan/Facebook IMT SMILE

​Podľa množstva pozitívnych reakcií na sociálnych sieťach Facebook a Instagram môžeme zhodnotiť, že koncert IMT Smile bol na amfiteátri vo Východnej naozaj nezabudnuteľným zážitkom. Na záver určite stojí za spomenutie fakt, že kapela vystúpila na pódium pred svojich fanúšikov na minútu presne, čo je pri niektorých interpretoch naozaj problém. Potvrdilo sa nám to, čo sme už dávno vedeli, že na koncert tejto slovenskej kapely sa naozaj vždy oplatí prísť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

...pretože IMT SMILE a Východná ?

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Bušová (@dominika.busova),

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 08:31