shutterstock
StoryEditor

Tie najlepšie outfity z Pohody: Slovenské celebrity zažiarili, ale aj poriadne šokovali

14.07.2019, 14:30
Celebrity
Obľúbený slovenský festival sa aj tohto roku tešil obrovskej účasti. Medzi masou ľudí, ktorá sa prišla zabaviť na trenčianske letisko nechýbali ani celebrity. Hlasujte v ankete, ktorá slávna osobnosť si zvolila ten najlepší outfit.

Ivana Gáborík 

Tanečnica a podnikateľka je pravidelným návštevníkom festivalu. Tak ako je u nej zvykom, aj tentokrát si zvolila outfit, ktorý na jej dokonalú postavu perfektne sadol. Ivana je v móde ako doma, a tak nečudo, že sa v tomto prípade pustila do nie veľmi bežnej kombinácie zvieracieho vzoru so športovou šiltovkou a elegantnou kabelkou. Tá jej však vyšla na výbornú.

Emma Drobná

Obľúbená slovenská speváčka je síce známa skvelou figúrou, nemá ju však za potrebu neustále ukazovať. Zvolila si preto pomerne ležérny outfit, v ktorom sa v prvom rade chcela cítiť teplo a komfortne. Za povšimnutie stojí určite krásna kapsička. 

Juraj Kemka

Keďže festivalu v prvé hodiny počasie veľmi neprialo, herec sa spolu so svojou rodinkou poriadne vyzbrojil. Žiarivé farby pršiplášťov tak museli rozveseliť nejedno oko. A ak tie nie, určite sa o to postarali nápadité červené pančuchy pani Kemkovej.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Užívajte si Pohodu s tými, ktorých milujete❤️ @pohodafestival @brolkemka #idealnepocasie

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Kemka (@juraj.kemka),

Zuzana Čaputová

Naša pani prezidentka si taktiež na pár hodín prišla vychutnať atmosféru známej akcie. Tentokrát pochopiteľne aj ona upustila od formálneho oblečenia, no štýlová ostala naďalej. Zaujímavé šaty s pásmi kombinovala s klasickou rifľovou bundou a hnedou kabelou, čím vytvorila dokonalý festivalový look.

Alžbeta Saloňová

Populárna slovenská influencerka bola jednoznačne jednou z najväčších ozdôb tohtoročnej Pohody. Nápaditý overal doplnila dlhými náhrdelníkmi a robotníckymi topánkami, ktoré jej však na ženskosti vôbec neubrali. 

Veronika Nízlová

Twinska si na festival vo svojom rodnom meste zvolila poriadne šokujúci outfit. Nemáme ani najmenšie pochybnosti o tom, že priťahovala všetky pohľady naokolo. S reťazou a copmi totiž mnohým pripomínala dominu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

POHODAAAA???? @hamsikwinery @lindexofficial

Príspevok, ktorý zdieľa VeronikaNizlova (@veronikatwiins),

František Košarišťan alias Fero Joke

Populárny komik zaujal ručne domaľovanou džínsovou bundou, ktorá mu garantovala jedinečnosť. Treba však nepochybne oceniť aj tričko, ktoré si obliekol na podporu dobrej veci - a to detskej nadácii pomáhajúcej deťom s rakovinou. 

Lucia Sládečková alias Lucid 

Vizážistka sa na jednu z najobľúbenejších akcií na Slovensku vybrala aj v spoločnosti svojej malej dcérky a mamy. Keďže na festivale je dovolené všetko, rozhodla sa experimentovať. Oranžová farba, ktorá tvorila časť maskáčového vzoru v outfite doplnila umelými ryšavými vlasmi, ktoré si dala zapletať. Výsledný efekt bol na festival primeraný a vyzeral veľmi dobre. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@pohodafestival supeeeer!!!! Dakujem za pozvanie. S mojimi babami je tu uzasne.. ??? . Foto @monsinor_had dakujeeeeem . @lucidloveslydia & @lydiasladeckova

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Sladeckova (@lucidstyle_official),

ANKETAKtorá z uvedených celebrít sa podľa vás tohto roku najlepšie nastajlovala? Ivana Gáborík 5% Emma Drobná 2% Juraj Kemka s rodinou 15% Zuzana Čaputová 5% Alžbeta Saloňová 11% Veronika Nízlová 3% František Košarišťan známy ako Fero Joke 7% Lucia Sládečková známa ako Lucid 52% Hlasovalo 382 ľudí, aj vy

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:25