shutterstock.com
StoryEditor

Andrea Verešová má postavu ako živá Barbie! Ako sa dá dosiahnuť niečo takéto?

13.07.2019, 16:00
Celebrity
Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová bola krásna vždy, ale teraz podľa nás vyzerá najlepšie, ako kedy vyzerala. Toto telo nie je maličkosť!

Je na vrchole ženskosti a krásy, stará sa o svoje telo a vie, čo jej pristane (s takou postavou asi všetko). Dlho sa polemizovalo o tom, či má alebo nemá umelé prsia, teraz je to síce z fotografií už asi zjavné, ale je mamou dvoch detí, takže má na to právo. Netušíme, ako to robí - či je vo fitku 7 dní v týždni (jej brucho a zadok bez gramu tuku na to vyzerajú), alebo je to dar od Boha, ale Andrea vyzerá jeden rok pred štyridsiatkou neskutočne. S istotou môžeme povedať, že je stále jednou z najkrajších Sloveniek. Pokochajte sa našou galériou jej  letných fotiek, Andrea veru neskrýva nič!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?? Yes! Already 300k of YOU! Thank you all my dear friends and fans ?? You deserve a special gift! An incredible present - please follow the instructions at @instasutaz ・・・ Už 300 tis followers! Ďakujem??? Ako poďakovanie, mám pre Vás Mega DARČEK ? v hodnote viac ako 5tis Eur! Získať ho však môže iba 1 z Vás?‍♀️?Áno- Môžeš to byť práve TY ‼️ Nie, nežartujem?! Naozaj ich môžeš mať všetky len TY! Stačí sa zúčastniť SÚŤAŽE aká tu ešte nebola‼️ Podmienky sú neuveriteľne jednoduché: 1. . Choď na profil @instasutaz, kde prebieha súťaž a daj ho sledovať. . 2. Pod túto fotografiu uveď, ktorá z cien sa ti najviac páči. 3. Na profile @instasutaz daj SLEDOVAŤ všetkých, ktorých @instasutaz sleduje - pozri „SLEDOVANÉ” a daj SLEDOVAŤ (zaberie to menej ako 15 sekúnd). . 4. OZNAČ do komentára troch priateľov pod súťažnú foto na profile @instasutaz. . Po splnení podmienok na stránke@instasutaz si zaradení do súťaže! Najmä sa uisti, že sleduješ všetky profily, ktoré @instasutaz sleduje , aby si splnil všetky podmienky! . . Táto súťaž nie je sponzorovaná Instagramom alebo akýmkoľvek spôsobom spojená zo značkou Instagram. Súťaž začína v pondelok 01.07.2019 o 19:00 a končí v pondelok 08.07.2019 o 24:00. Výherca sa bude losovať počas živého vysielania na profile @instasutaz v utorok 09.07.2019 o 12:00. Zapoj sa TERAZ, možno vyhráš práve TY! Podmienky súťaže nájdeš na: instasutaz.sk/podmienky

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

☀️???????? ?? ?? ????☀️ #poolside #seaview #colorsofsummer #blue #white #sunshine #sealiver #swimsuitbikini #topless #greece #mykonos #cavotagoo

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

V detstve som často počúvala, že mám chudé nohy , že som ako špageta...že mám nohy ako “tyčky do fazule”. A čuduj sa svete, neuplynulo ani tolko času a z komplexu sa nakoniec stala moja devíza, za ktorú som dnes vďačná! ??? ( najmä v modelingu a v súťaži Miss? )Vyrástla som a zrazu sa všetko zmenilo...??‍♀️Beriem si z toho príklad, nič nie je tak ako to vyzerá . Ani naše nedostatky ! Aj tie sa môžu obrátiť v prednosť??‍♀️! Všetko závisí iba na uhle pohľadu. ? Niekedy to, čo pokladáš za tvoj najvačší problém, je nakoniec tvoj najvačší tromf❣️☄️Niekto vidí pohár poloplný, niekto poloprázdny. ?Niekto vidí, že máš “kozie nohy”, iný že si “Gazela”!

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:47