shutterstock.com
StoryEditor

Známe Slovenky 35+ v plavkách. Ktorej telo sa vám páči najviac?

03.07.2019, 12:40
Celebrity
Ženy po tridsiatke vedia, že treba cvičiť a aj to, že v lete je vidieť, čo kto robil v zime. Ktorá zo slovenských celebrít lahodí vášmu oku najviac?

Sisa Sklovska - 53 rokov a telo mladej baby. Cvičí a zdravo sa stravuje celý svoj život. V istom veku skrátka dobrá postava nie je zadarmo, aj keď iste hrá veľkú rolu aj genetika.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#sisasklovska #mykonos

Príspevok, ktorý zdieľa Sisa Sklovska official (@sisasklovskaofficial),

Zuzana Vačková - 50 rokov a vyzerá lepšie, ako keď mala 30! Otvorene priznáva, že maká takmer každý deň, pravidelne chodí ku kaderníčke, ošetruje svoju pleť kvalitnou kozmetikou a pije kolagén.

Dara Rolins - tehličky na bruchu, malý pevný zadok a ani gram tuku na tele, to je 46 ročná ikona Dara. Vieme, ako veľmi maká a že jej postava je vydretá, no je aspoň dôkazom toho, že sa to dá aj po štyridsiatke.

Andrea Verešová - Ach tá Vereška! Má 39 a stále vyzerá ako dievčatko, teda minimálne postavu má ako by sa jej čas netýkal a to je po dvoch deťoch.

Eva Cifrová - krásna modelka a dnes už aj dizajnérka topánok má 36 preč a stále vyzerá tak dobre, ako keď pred rokmi začínala v reality show Mr. Bombastik!

Silvia Lakatošová - 45 rokov a dve deti a vyzerá skvele! Vidieť, že na fotografii je prirodzená, nevyretušovaná a to sa dnes málokedy vidí. Takúto postavu by iste chcela nejedna tridsiatka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Zabehané, zaplávať a raňajky?

Príspevok, ktorý zdieľa Silvia Lakatosova (@silvia_lakatosova),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 20:09