shutterstock.com
StoryEditor

Toto sú najkrajšie šaty celebrít, aké ste kedy videli. Ktoré by ste si vybrali vy?

03.07.2019, 14:40
Celebrity
Pamätáte si na svoj veľký deň D alebo vás ešte len takýto deň čaká? Inšpirujte sa týmito nádhernými šatami herečiek, speváčok, ale aj vznešenej vojvodkyne.
Meghan Markle
Samozrejme, že Vojvodkyňa zo Sussexu je v našom rebríčku a hneď na prvom mieste. Svadobné šaty značky Givenchy, ktoré mala na sebe v deň, keď si brala Princa Harryho, môžeme kľudne nazvať ikonickými. 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️ @meghanmarkle_official

Príspevok, ktorý zdieľa Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official),

Ciara
Známe americká speváčka Ciara hviezdila v čipkovaných svadobných šatách s dlhánskou vlečkou od známeho módneho návrhára Roberta Cavalliho. Práve čipka na svadobných šatách je prvok, ktorý sa páči veľmi veľa ženám. 

Nikki Reed
Herečka, ktorú mnohé poznáte z populárnej ságy upírov - Twilight, si vybrala krásne, jednoduché šaty od Claire Pettibone, ktoré ladili s prírodou, v ktorej sa konala jej svadba. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

You, me, a teepee, in nature...that’s still our dream date right? Four years ago we had no idea what we were getting into. We didn’t know everything we thought we knew about life, or what it means to be a real life- partner to somebody else. We were just two kids who were crazy about each other. We didn’t yet know how to grow with someone, but we knew we were in love and we knew we wanted to learn all of these things...together. I still have no idea if we’re doing it right, but I know we both wake up everyday and choose each other. We’ve seen a lot, we’ve done a lot, we’ve laughed a lot, we’ve laughed a lot of it off, and we’ve continued to be each other’s biggest cheerleaders, and truest support system. An amazing thing happens when you merge your life and soul with another. Your relationship becomes its own beautiful garden that continues to bloom. Gorgeous little buds pop up when you least expect them too, and sometimes the leaves fall off from over watering. It’s a delicate dance that we will enjoy for the rest of our lives because we both enjoy watching it grow. Love takes on a whole new meaning, it evolves as you do. May this next chapter be filled with curiosity and even more admiration for all the incredible things we still continue to discover. May we continue to ask each other questions and make-out in the backseat. You are the love of my life, the only one who gives me butterflies, and I’m so grateful we get to experience this together. Happy four years married my honey.

Príspevok, ktorý zdieľa Nikki Reed (@nikkireed),

Kim Kardashian
Módna ikona a celebrita Kim Kardashian je už päť rokov v manželstve so slávnym rapperom Kanye Westom. Na ich veľkolepý deň si zvolila krásne, úzke čipkované svadobné šaty od Givenchy, tak isto, ako Meghan Markle. Ktoré sa vám páčili viac? 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

5 years and 4 kids ✨ life couldn’t be better! *anniversary coming so soon*

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Anne Hathaway
Známa herečka, ktorá hrá v našich najobľúbenejších filmov, ako napríklad: ,,Diabol nosí Prada" stavila na svadobné šaty od Valentina. Svoj svadobný vzhľad ozvláštnila o mohutný a výrazný fascinátor na hlave. 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 07:22