shutterstock.com
StoryEditor

Najžiadanejší muž Hollywoodu George Clooney radikálne zmenil životný štýl

27.06.2019, 10:00
Celebrity
Pri pohľade naňho ideme do kolien. Nečudo, veď George Clooney je priam stelesnením zlého chlapca, ktorý ženy priťahuje ako magnet. A ďaleko od zlého chlapca veru nemá.

Aj keď teraz seká dobrotu, venuje sa milovanej manželke, krásnej právničke Amal a ich spoločným dvojčatám, až do päťdesiatky si užíval slobodu so všetkým, čo k tomu patrí. Alkohol, hazardné hry a množstvo žien, ktoré za ním "behali" samy. A hriešnym životným štýlom sa dodnes vôbec netají. Zabezpečil mu totiž nálepku ‚najžiadanejší starý mládenec Hollywoodu‘, až kým neprišla žena jeho života, tmavovlasá Amal.

​Zoznam jeho minulých lások tvorili herečky, modelky, no aj čašníčky. Práve s hereckou kolegyňou Kelly Preston si zadovážil prasiatko Maxa, ktoré bolo po dlhé roky neoddeliteľnou súčasťou šarmantného herca. A práve veľká láska k jeho parťákovi mu rozbila vzťahy. A ešte jedna maličkosť. Každá z dlhého radu jeho mileniek sa túžila podpisovať ako pani Clooneyová a už v diaľke počula zvoniť svadobné zvony. To však boli len Georgeove kroky, keď vzal nohy na plecia. Všetko zmenil až september 2013, keď na charitatívnom podujatí v Taliansku spoznal ženu svojho života. Keď ich spoločný známy zoznámil, Amal si odmietla vziať jeho číslo. To však Clooneyho ešte viac naštartovalo. „Najpríťažlivejší muž sveta by sa mal stretávať s najpríťažlivejšou právničkou,“ žartoval v e-mailoch, narážajúc na jej víťazstvo v rebríčku krásy, ktorý zostavili jej kolegovia. Odkazy ju pobavili, aj tak ho však nechala čakať. Keď napokon súhlasila so stretnutím, už sa nerozdelili. Svoje áno si povedali v Benátkach, keď si Clooney po svoju vyvolenú prišiel na člne.

​Po troch rokoch sa im narodili rozkošné dvojičky Ella a Alexander, ktoré mu úplne zmenili celý život. No aj keď s Amal navonok pôsobia ako harmonický pár,  prešli si aj niekoľkými krízami, dokonca sa právnička odsťahovala z domu. Jedni tvrdili, že Amal príliš zachutila hollywoodska pozlátka a nikdy nemala dosť, druhí zase, že George je závislý od liekov proti bolesti, ktorú mu spôsobili zranenia na skútri. Každá búrka však prehrmí, a tak sa stalo aj u Clooneyovcov, ktorí sú blízkymi priateľmi vojvodkyne Meghan a princa Harryho. Meghan Markle and prince Harry shutterstock.com

​Pred rokom sa zúčastnili na ich veľkolepej svadbe a na začiatku mája sa dokonca skloňovalo, že George by mal byť krstným otcom malého Archieho. Ten to vzápätí poprel, no nahlas vyjadril, že sa o Meghan obával ešte počas tehotenstva: „K čomu sa chcem vyjadriť, je hanebný lov na Meghan Marklovú. Je to žena v siedmom mesiaci tehotenstva a je prenasledovaná a štvaná tým istým spôsobom, ako bola v minulosti Diana, história sa opakuje. Videli sme, ako sa to môže skončiť,“ povedal sexsymbol, o ktorom sa neraz špekulovalo, že spolu s Amal mieri do Bieleho domu. Chladným ho nenechal ani nový zákon amerického štátu Georgia, podľa ktorého budú potraty zakázané od okamihu, keď sa v plode začne ozývať tep zárodku srdca. To môže byť už v šiestom týždni tehotenstva, keď ešte veľa žien nevie o tom, že sú tehotné. Clooney sa postavil za práva žien. Tak ako aj herečka Alyssa Milano, ktorá horlivo organizuje sexuálny štrajk, si myslí, že žena má vždy právo voľby. Že by si takto dláždil cestu až do Oválnej pracovne?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:38