TV Markíza
StoryEditor

Kto vlastne vymýšľa scenár obľúbeného slovenského seriálu Susedia?

24.06.2019, 12:50
Celebrity
Dlhé roky platilo nemené: Susedov vymýšľajú Andy Kraus a Peter Marcin. Dnes sú traja.

Zdvojenú mužskú energiu zjemnil ženský aspekt v podobe ZUZANY TLUČOVEJ alias Zuzy Stromokocúrovej. Zuzanu Tlučkovú, popri jej nezastupiteľnej úlohe v Susedoch, občas kopne múza aj z iného dvora, ako je herecký. Výsledkom je nápad. „Keď sa obom zapáči, zakomponujú ho do deja. Mám obrovskú radosť, keď potom hráme niečo,čo som priniesla ja,“ raduje sa herečka. 

Susedia TV Markíza

„Andy a Peter sú za tie roky spolupráce mimoriadne zladená dvojica. Na jednom z našich stretnutí bola priam radosť sledovať, ako vznikajú nápady na Susedov. Andy niečo navrhol, Peter rozvinul a obaja potom nápad spoločne modelovali, až ho dotiahli k námetu, ktorý sa potom rozpísal do samotnej časti. Aj ja som mala možnosť sem tam vstúpiť do tohto procesu, a bola som hrdá, že sa niektoré moje návrhy uplatnili a Andy ich rozpísal do scenára.“

Susedia TV Markíza

​A keby vás náhodou zaujímalo, ako sa Zuza Stromokocúrová v podaní Zuzany Tlučkovej ocitla v Susedoch, pripomeňme, že hrala už v Hurikáne. S Petrom Marcinom, jej seriálovým manželom, sa poznajú dlhé roky z dabingu a divadla. Na Novej scéne spolu hrali v predstavení Na skle maľované.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:17