shutterstock.com
StoryEditor

Toto múzeum je chrámom pre fanúšikov Jamesa Bonda. Nájdete ho v známom lyžiarskom stredisku

20.06.2019, 10:40
Celebrity
Autor:
TV MAX
Na vrcholkoch hôr vo výške 3048 m.n.m postavili interaktívne múzeum Elements 007, ktoré nemá vo svete obdoby. Toto miesto sa naozaj oplatí vidieť.

Naši susedia sa môžu popýšiť UNIKÁTNOU výstavou venovanou tomuto slávnemu agentovi. Pre poslednú bondovku Spectre (2015) si filmári vybrali rakúske lyžiarske stredisko Sölden v Ötztalskom údolí. Zaujala ich nielen úchvatná prírodná panoráma, ktorú poskytujú okolité trojtisícové vrcholky Álp, ale najmä neobyčajná stavba reštaurácie s názvom ice Q v štýle kameň –betón – sklo.

ice Q shutterstock.com

​On pracoval, ona lyžovala. Nadšení boli aj z cesty na ľadovec Rettenbach plnej ostrých serpentín, ktorú vo filme využili na spektakulárne akčné scény. Počas filmovačky teda mohli návštevníci tohto obľúbeného strediska stretávať na prechádzke so psom Bondovho predstaviteľa Daniela Craiga. A nejednému lyžiarovi sa zatajil dych, keď k nemu do lanovky pristúpila Craigova manželka, herečka Rachel Weisz. Kým manžel pracoval, ona si užívala lyžovanie na ľadovci. Bondovský chrám V Söldene využili celosvetovú popularitu špeciálneho agenta veľmi šikovne. Na vrcholkoch hôr vo výške 3048 m.n.m postavili interaktívne múzeum Elements 007, ktoré nemá vo svete obdoby. S trochou nadsádzky by sa dalo povedať, že tak vznikol chrám pre všetkých fanúšikov Jamesa Bonda.

museum elements 007 shutterstock.com

James Bond shutterstock.com

​​Už sa nakrúca!

Na slnkom zaliatej Jamajke sa začala točiť už dvadsiata piata Bondovka v poradí. Hoci sa pred pár rokmi DANIEL CRAIG zaprisahal, že s agentom 007 nadobro skončil, nakoniec svoj názor zmenil a rozhodol sa nakrútiť ešte jeden film s ním. Snímka s pracovným názvom Bond 25 príde do kín budúci rok, no už teraz fanúšikovia hádajú, kto ďalší stvárni sexi agenta, ktorý má rád svoje martini pretrepané, a nie premiešané.

James Bond profimedia.sk

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:47