TV Markíza
StoryEditor

Pozrite sa s nami, ako to vyzerá na farme u Deákovcov

13.06.2019, 11:30
Celebrity
Braňo Deák nesedel na koni už asi tri roky, bránili mu v tom zdravotné problémy, ale v seriáli Oteckovia si to znovu vyskúšal, a to priamo na ich rodinnej farme.

Nazvali ho El Rancho a nájdete ho v Ivanke pri Dunaji. Krásna farma plná koní, kôz, oviec, zajacov patrí Deákovcom. Otec známeho herca Braňa Deáka sa pred pár rokmi rozhodol, že zúročí svoje dlhoročné skúsenosti a založí vlastný ranč. „Začali sme v máji 2014, v decembri sme sem už priviezli prvé kone a postupne ranč zveľaďovali,“ vysvetľuje Dušan Deák.

Deákovci TV Markíza

​Koňom sa venuje už 54 rokov, bol zakladateľom a spoluzakladateľom 5 telovýchovných jednôt a rančov. V roku 1975 začal spolupracovať s filmármi a jeho dvaja synovia, starší Dušan a mladší Braňo, s ním na filmovačkách trávili celé prázdniny. „Doma sme chovali 500-700 rôznych zvierat a synovia sa mi prirodzene snažili pri nich pomáhať. Starší syn sa neskôr vyložene začal venovať koňom a pokračuje v tom. Mladší zas nakrúcal niekoľko filmov, v ktorých jazdil na koni.“ A čo na to hovorí sám Braňo Deák, jeden z populárnych seriálových Oteckov? "Zvieratá ma sprevádzajú po celý život. Odmalička som s nimi vyrastal. Kone sú moja veľká láska už od detstva a držia ma dodnes, hoci už nie tak aktívne.“

Deákovci TV Markíza

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 16:46