Markíza
StoryEditor

ZUZANA MAURÉRY: Za všetko môžu Oteckovia

30.05.2019, 11:53
Celebrity
V seriáli Oteckovia tvorí dvojicu s Vladimírom Kobielskym, a napriek tomu, že práve ich dvoch považujú diváci za dokonalý seriálový pár, Zuzana Mauréry to vníma odlišne. Na otázku, čo majú okrem seriálového manželstva a dcér, a tohoročných ocenení OTO, spoločné, povedala toto.

„Neviem. Možno aj nič (smiech). Každopádne sa nám spolu príjemne pracuje. Vieme si vyjsť v ústrety v mene pointy. Vladko nie je „ješitný“,  keď škrtám a “vylepšujem” naše repliky a ja som mu vďačná za jeho humor a atmosféru na pľaci, hlavne, keď už melieme z posledného." A čo si myslí o tom, že medzi nimi funguje tá ťažko opísateľná síce neviditeľná, ale jasne citeľná chémia, ktorá cez obrazovku pôsobí aj na diváka, takže ich považuje za veľmi uveriteľný pár? „Úprimne, že medzi nami žiadna chémia nefunguje. Fakt! Ale keď občas pozriem fotky a videa na Instagrame, ktoré tam nejakí fanúšikovia usilovne dávajú, musím uznať, že naozaj vyzeráme spolu uveriteľne a pekne."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Spolu im to jednoducho pristane... ? #oteckovia #tvmarkiza #vladokobielsky #zuzanamaurery #bobulovci

Príspevok, ktorý zdieľa Oteckovia (@oteckovia),

​Herečka sa priznala, že posun do kategórie známy, populárny herec, za čo môžu práve Oteckovia, už zasahuje aj jej súkromie. „Trochu zasahuje, nie je to vždy príjemné, ale snažím sa to nevnímať. Na jednej strane to chápem, keď som každý deň u divákov v obývačke, na druhej strane stále neviem pochopiť, že nerozlišujú herca a súkromnú osobu. Minule mi jeden pán u zubára vynadal, že teda, oni ma majú radi a ja sa takto chovám, že sa na neho ani neusmejem…‘Ahaaa, tak takéto sú herečky!‘ Popularita má, ako hovorí, samozrejme aj príjemné stránky. „Najmilšie sú také spontánne reakcie ľudí na chodníku, pekné smsky. Ale tá šialená adorácia deti! Tam by už hádam aj rodičia mohli stanoviť nejakú zdravú hranicu… Minule prišli za mnou po predstavení dve mamičky. Jedna si odo mňa vypýtala podpis pre dcéru s venovaním a bola veľmi slušná a tak milo dojatá. Druhá mi strčila mobil pred nos a povedala: ‚Dcéra mi kázala, že keď za vami pôjdem, máte ju cez mobil pozdraviť a nahrať jej nejaký odkaz.‘ Tak neviem…"

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dočkali sme saaa! ? Kto sa z Tamary a Mareka teší, dá ❤. #oteckovia #tvmarkiza #vladokobielsky #zuzanamaurery #laska

Príspevok, ktorý zdieľa Oteckovia (@oteckovia),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 04:38