shutterstock.com
StoryEditor

Neuveriteľne bohaté rodiny, ktoré udávajú trend celému šoubiznisovému priemyslu

29.05.2019, 12:45
Celebrity
Autor:
TVMAX
Pozrite sa, ako vyzerali začiatky jednotlivých členov známych a slávnych rodín. Niektorí sa nemuseli až tak snažiť, no iní si museli úspech vydrieť úplne sami.

Kardashianovci
Keď pred dvanástimi rokmi uzrela svetlo sveta reality šou Keeping Up with Kardashians (Držte krok s Kardashianovcami), okamžite vystrelila „takú normálnu rodinku“ do hviezdnych výšin. Dedička impéria a vdova po vplyvnom právnikovi Kris (neskôr sa opäť vydala za bývalého atléta Williama Jennera – ktorý sa, ako inak, dal preoperovať na ženu) a jej podarené dcéry Kourtney, Kim, Khloé, Kendall a Kylie presne vedeli, čo diváci (alebo skôr chlapi) potrebujú a nemali zábrany ukázať skutočne všetko. Že šou stále funguje, dokazuje už jej 16. sezóna. V roku 2014 sa impérium rozšírilo o Kiminho manžela, vplyvného hudobníka Kanyeho Westa a popularita Kardashianovcom nabrala neuveriteľné rozmery. Nebol by deň, ak by sa aspoň jeden člen rozvetvenej rodiny nedostal na titulku bulvárnych novín. 

Kardashians shutterstock.com

​​Smithovci
Z trochu iného súdka je príbeh rodiny herca Willa Smitha, ktorý si na seba zarobil talentom, šarmom a tvrdou drinou. Začínal ako priemerný raper vo Philadelfii, slávu mu priniesol až seriál Fresh Prince (1990-1996), po skončení ktorého presedlal na film. A dobre urobil – režiséri zvučných mien ho obsadzovali len do veľkofilmov (Deň nezávislosti, Muži v čiernom, Ja, legenda) a Smith sa stal zo dňa na deň megahviezdou. Až takou, že časopis Newsweek ho v roku 2007 označil za najvplyvnejšieho hollywoodskeho herca. Smith má za sebou jeden rozvod so Sheree Zampino, s ktorou má syna Treya. V roku 1997 vhupol do chomúta opäť, vzal si herečku Jadu Koren Pinkett – tá hviezdi v seriáli Gotham – a sú spolu dodnes. So synom Jadenom a dcérou Willow tvoria harmonickú rodinu bez akýchkoľvek škandálov.   

Smith profimedia

Goldie Hawn a Kurt Rusell
Jeden z najstabilnejších hollywoodskych párov sa stretol pri nakrúcaní komédie ...a po šichte swing (1984). Goldie dovtedy vystriedala nespočetné množstvo partnerov (i manželov) – zo vzťahu s hudobníkom Billom Hudsonom vzišli dve deti, Oliver a Kate, Kurtovi Rusellovi porodila syna Wyatta. Raz za čas sa v bulvári objavia „zaručené správy“ o ich partnerskej kríze, no vždy sa ruka v ruke a so širokými úsmevmi objavia na červenom koberci s celou rodinou a klebetám je (načas) koniec. Herecké žezlo po matke prebrala Kate Hudson, ktorá hviezdi hlavne v romantických komédiách (Ako prísť o muža za 10 dní, Život s Helen, Mačacie zlato), no darí sa aj Wyattovi Rusellovi, ktorý si ale skôr vyberá nízkorozpočtové snímky.

Goldie Hawn shutterstock.com

Coppolovci
Rodinu radíme medzi hollywoodskych aristokratov, kde sa talent a sláva dedí z pokolenia na pokolenie. Keď v roku 1972 režisér Francis Ford Coppola priniesol na plátna kín Krstného otca, zapísal sa do učebníc – dodnes jeho dielo kraľuje všetkým filmovým rebríčkom. Málokto však vie, že hudbu k filmu zložil jeho otec, významný skladateľ Carmine Coppola. Potatila sa aj Sofia Coppola, známa režisérka kultovej snímky s Billom Murrayom a Scarlett Johansson Stratené v preklade (2003). A je tu ešte jeden nemenej známy člen rodiny – Nicolas Cage (jeho pravé meno je Nicholas Kim Coppola), ktorý je synovcom Francisa Forda Coppolu. Zahral si v niekoľkých jeho dielach ako Dravé ryby (1983), či Cotton Club (1984).

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:44