Katka Kincelová
StoryEditor

Aké sú TOP TRI beauty tipy Soni Skoncovej?

28.05.2019, 10:20
Celebrity
Žiari z nej dobrá energia, stále sa smeje a je tak prirodzene pekná, že vám ani nenapadne, že by mala robiť niečo iné ako modelku.

Tieto tri veci mi v živote robia najväčšiu radosť:

MALTEZÁČKA
Kto má psa, tak vie, o čom hovorím. Moja maltezáčka Lolka mi robí spoločnosť už desať rokov a aj keď mám zlý deň, vždy mi ho urobí krajším.

CESTOVANIE
Moja obrovská vášeň a korenie života. Rada sa vraciam na svoje obľúbené miesta: Los Angeles, Tulum v Mexiku a Španielsko. Dala som si však predsavzatie, že musím začať objavovať aj nové destinácie.

JEDLO 
Neviem sa v ňom obmedzovať a našťastie mi prirodzene chutia veci, z ktorých sa príliš nepriberá. Moje top je ryža s mäsom, či už na ázijský spôsob alebo aj čokoľvek slovenské s ryžou. No a, samozrejme, morské plody! Kedysi mi nechutili vôbec, ako mladé dievča som dokonca v Japonsku neochutnala suši, čo dnes ľutujem, pretože teraz ho milujem. Ale ako sa hovorí, na suši treba dozrieť...

Títo traja ľudia mi zmenili život:

MAMA
Chcela som sa vyhnúť klišé, ale bez mamy to proste nejde. Je to človek, ktorý stál vždy pri mne a vždy vo mňa veril. Aj keď som sa ešte ako veľmi mladá vybrala do Ázie robiť modeling bez angličtiny, bez telefónu a s pár dolármi vo vrecku, vždy ma podporovala a dodávala mi odvahu. Bez nej by som nikdy nebola tam, kde som.

BOOKERKA
Zuzana z agentúry, ktorá ma objavila, keď som mala 14 rokov. Ja som sa vždy považovala za škaredé káčatko a ona ma začala presviedčať o tom, že to tak nie je a vďaka nej som sa vydala cestou modelky a začala som cestovať, čo bolo pre mňa, dievča zo skromnej rodiny, úplné WAU. Zrazu sa mi otvorili dvere do sveta...

STARÁ MAMA
Žena so zlatým srdcom, ktorá do mňa vždy vštepovala pokoru, vďačnosť a to, že ľuďom treba robiť radosť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Je úžasne byť ženou, krásny MDŽ Vám aj s mojimi dievčatami prajeme?

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova),

Moje tri beauty tipy: 

SPÁNOK
Alfa a omega. Keď som nevyspatá, okamžite je to na očiach, tvári a celkovej nálade poznať. Je to otrepané, ale je to tak, unavenú tvár nedá dokopy žiaden mejkap.

KLASICKÁ KOZMETIKA
Nechodím do žiadneho luxusného salónu na moderné procedúry, ale dôverujem klasike. U nás v Prievidzi mám pani kozmetičku, ku ktorej chodím už od puberty, a raz za čas mi urobí poctivú, ručnú kozmetiku bez akéhokoľvek prístroja.

ELIZABETH ARDEN
Osemhodinový krém tejto značky používala aj slávna Marilyn Monroe a nedám naň dopustiť ani ja. Väčšinu kozmetiky striedam, toto je ale stálica na mojej poličke v kúpeľni.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova),

Toto robím najradšej, keď mám deň úplného voľna:
Dlho spím a potom upratujem. Keď mám čas a náladu, v upratovaní sa doslova vyžívam. A ešte, keď čas dovolí, rada pozerám dobré filmy. Nedávno som sa konečne odhodlala pozrieť si kultového Krstného otca a s priateľom si fičíme napríklad na seriáli Narcos.

Z tohto mám strach:
Zo všetkého hmyzu! Asi mi to zostalo z čias, keď som žila v Ázii, kde bolo všelijakej hávede neúrekom. No ak myslíš nejaký závažnejší strach, napríklad z budúcnosti, tak ten vôbec nepoznám. Som nekonečný optimista! Všetko vidím v ružových farbách, teším sa na každý deň a verím, že ma nikdy nič veľmi zlé nestretne.

Takto sa starám o svoju postavu:
Mám fázy, keď sa mi vyslovene chce cvičiť a hýbať sa a vtedy počúvam svoje telo a doprajem mu pohyb, napríklad formou pilatesu alebo jogy. Do posilňovne by ma však nedostal nikto!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? . . . #bikinigirl #tulum #mexico #beautiful #location #nature #beachbody #bikini #sonaskoncova #saltyair #slovakgirl #tulumlife #quayaustralia

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova),

Toto by každá žena mala podľa mňa zažiť:
Každá žena by mala zažiť pocit, že sa jej splnil sen. Či už v materiálnej forme alebo, povedzme, vo forme veľkej rodiny – každá snívame o iných veciach. A ja každej z nás prajem, aby sa jej ten sen splnil :-).

Takto si predstavujem svoju starobu:
Chcela by som si v istom veku dovoliť povedať, že som prežila život, ktorý „sakra“ stál za to. Že nič neľutujem a dosiahla som všetko, čo som chcela, a zažila všetko, po čom som túžila.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 04:57