sukromny archiv Wandy Adamík Hrycovej
StoryEditor

Zuzana Fialová bude hlavnou hviezdou seriálu Slovania

23.05.2019, 16:00
Celebrity
Nový slovenský seriál bude mať prvý fantasy a budú v ňom hrať známe herecké tváre. Môžeme sa tak tešiť na ďalšiu slovenskú tvorbu, ktorá bude vedená pod záštitou režiséra Petra Bebjaka.

Po boku Tomáša Maštalíra hrala vo filme Čiara a tento rok naskočila na ďalší, tentokrát seriálový vlak. Opäť ju odviezol na východ, na slovensko ukrajinské pomedzie. Zuzana Fialová sa medzi prvými postavila pred kameru v seriáli Slovania, ktorý má byť doteraz vôbec najdrahší v našich končinách.

sukromny archiv Wandy Adamík Hrycovej

​Medzi hercami, ktorí sa zaodeli do prostých odevov z plsti, plátna a súkna je aj Juraj Loj, Dušan Cinkota, Andy Hryc, Michal Režný či česká hviezda Marek Vašut. V seriáli účinkujú tiež ukrajinskí herci, keďže ide o medzinárodný projekt a vzniká v spolupráci s našimi východnými susedmi.

sukromny archiv Wandy Adamík Hrycovej

Jeden z najnovších filmov režiséra Petra Bebjaka: Trhlina 

​Výpravný 12-dielny seriál nás prenesie do obdobia starých Slovanov v Karpatskej kotline v 7. storočí. Do obdobia nabitého dramatickými udalosťami. Nakrúca sa na severozápade Ukrajiny, kde boli pre účely seriálu postavené dve historické slovanské drevené dediny. Nakrúcať by sa malo približne pol roka pod vedením režiséra Petra Bebjaka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 22:01