BuranoWskiLukáš Kimlička
StoryEditor

BuranoWski predstavuje energickú letnú novinku: Túto melódiu si budete spievať aj vy!

09.05.2019, 13:19
Celebrity
Autor:
TS
Talentovaný muzikant BuranoWski prichádza s novým singlom Každý deň, ktorý je nabitý pozitívnou energiou. Po romantike predstavuje dynamickú pesničku, ktorá je návodom, ako sa naučiť užívať si život. Klip sa nakrúcal v Bratislave na rôznych lokáciách a Tomáš v ňom vystriedal rôzne profesie.

„Svet ponúka nám milióny nevšedných krás, tak prečo vidieť chceš len to zlé? Vypni si mobil a nájdi si čas, životu viac nevrav nie,“ spieva sa v BuranoWskeho novinke. Väčšina ľudí je natoľko pohltená prácou a naháňačkou za hmotnými statkami, že si ani neuvedomujeme, koľko krásnych chvíľ môžeme zažiť, keď vypneme mobil a len tak si ideme užívať život. Keď občas vymyslíme niečo spontánne, čo nám robí radosť a nemyslíme pri tom na každodenné povinnosti.

„Pieseň Každý deň vnímam ako oslavu života. Je o tom, že tie najkrajšie veci máme väčšinou rovno pod nosom a častokrát nepotrebujeme peniaze, kontakty ani veľa času na ich realizáciu. Stačí si to len občas pripomenúť a ďakovať za možnosť ráno sa zobudiť a snažiť sa byť lepšími ako včera,“ vysvetľuje text pesničky BuranoWski, ktorý je i tentokrát výhradným autorom textu aj hudby.

Zdá sa, že sa mu spolupráca s chalanmi z Littlebeat Studio zapáčila, pretože sa opäť postarali o konečný aranžmán skladby. BuranoWski sa netají tým, že už dlho po tomto štúdiu poškuľoval, lebo ich vníma ako veľkých profesionálov, ktorí pracujú veľmi dôsledne a navyše má ich produkcia svetový zvuk.

Videoklip má na svedomí šikovná dvojica fotograf a kameraman Miňo Debnár a režisér Martin Miko. Nakrúcalo sa počas jedného dňa v Bratislave v niekoľkých vychytených lokalitách. Hneď úvod klipu je zasadený na Kuchajdu, prírodné jazero, ktoré majú v obľube mnohí Bratislavčania. S hereckým obsadením si režisér veľmi nemusel lámať hlavu, nakoľko každú postavu v klipe si zahral sám hudobník. Iba v niektorých scénach bol potrebný aj jeho dablér.

"Spolupráca s Miňom a Martinom bola pre mňa veľká neznáma, nakoľko som s nimi ešte nikdy nerobil. Koncepcia klipu bola trochu náročnejšia, keďže sme časť poňali dejovo. Potrebovali sme všetko zosynchronizovať tak, aby sme sa vošli do jedného dňa. Vďaka profesionálnemu plánovaniu a tímu okolo nás sa to našťastie podarilo. Singel Každý deň je podľa mňa trochu iný, ako si ľudia okolo mňa zvykli, ako vizuálne tak aj zvukovo. Sám som zvedavý aké ohlasy bude mať tentokrát táto energickejšia a dynamickejšia pieseň,“ pochvaľoval si spoluprácu na nakrúcaní klipu Tomáš.

Pesnička Každý deň je už BuranoWskeho štvrtým singlom a údajne má doma „v šuflíku“ odložených aj kopec ďalších. Už by to konečne mohlo stačiť aj na dlho avizovaný album, ktorý by Tomáš chcel vydať do konca tohto roka.

„Po predstavení singla plánujem ďalej pracovať v štúdiu a počas leta dokončiť zvyšné skladby, vďaka ktorým skompletizujeme album. No a na jeseň by sme ho chceli vydať. Umelci by mali byť zrejme opatrní vo vyjadreniach súvisiacich s termínmi, nakoľko je to tvorivý proces, avšak momentálne cítim veľký hlad po hudbe a ak mi to zdravie umožní, po lete sa moji fanúšikovia môžu tešiť na nové CD,“ sľubuje fanúšikom BuranoWski.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 01:50