Alena HeribanováTASR
StoryEditor

Alena Heribanová: Dostala ľadovú sprchu od exotickej modelky!

30.04.2019, 10:22
Celebrity
Púštny kvet, ako prezývajú somálsku modelku Waris Dirie (54), narobil v živote Aleny Heribanovej (64) spúšť. Moderátorka, ktorá roky spovedá naše aj svetové hviezdy, priznala, že pri spolupráci s touto exotickou kráskou mala chvíľami husiu kožu.

Vyspovedala tisícky známych ľudí, iba v relácii Anjeli strážni ich bolo vyše päťsto. Keď si ale oproti nej sadla modelka a aktivistka za ľudské práva Waris Dirie, Alene Heribanovej nebolo všetko jedno. 

Rozhovor sa uskutočnil pred viac ako ôsmimi rokmi, ale jeho výroba vôbec nebola príjemná. Waris prišla najskôr na Bibliotéku prezentovať svoju knihu Púštny kvet. „Meškala, k tomu sme sa dozvedeli, že sa jej tu nepáči, že nie je spokojná s hotelom, a tak sme čakali, čo sa bude diať,“ prezradila s odstupom času Heribanová. O návšteve Somálčanky sa v tom čase hovorilo všeličo, moderátorke ale trvalo roky, kým vyšla s pravdou von a že ľadovú sprchu od čokoládovej krásky dostala aj ona. „Vstúpila krásna čierna gazela. Nádherné oči, biely úsmev. Sadla si, nahla sa ku mne a začala ma sledovať. Tiež som ju sledovala.“

Vygradovalo sa to, keď Waris dostala otázku, kedy sa narodila. „A to ako prečo? U nás je to tak, že ťa buď zožerie lev, že zomrieš pri pôrode alebo zomrieš pri  obriezke, čiže u nás sa dá povedať, že niekto žije, keď má asi 8 rokov a to neviem, kedy som mala,“ odpovedala mi a položila protiotázku: ‚A ty si sa kedy narodila?‘ Vysypala som môj dátum narodenia s tým, že teraz mám 57 rokov a ona na to: "Vidíš, a na čo ti to je? Vyzeráš na 60!‘,“ smeje sa už dnes Heribanová, ktorá spovedala aj také hviezdy ako Jemery Irons či Omar Sharif. Tí boli na rozdiel od Waris príjemní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 23:50