Michal HudákTASR
StoryEditor

Popularita Michala Hudáka u žien rastie: Ako to ten chlapík robí?

15.04.2019, 10:58
Celebrity
Keď minulý rok dostal cenu OTO v kategórii herec, čudovali sa najmä jeho hereckí kolegovia, ktorí boli po celý rok na očiach v denných seriáloch a ani zďaleka sa im neušlo toľko hlasov.

Sympaťák v obleku vtedy len nechápavo krútil hlavou. A teraz prišiel ďalší šok. Michal Hudák si odniesol sošku v kategórii zabávač a stal sa Absolútny OTO 2019. Jeho popularita vyráža dych, keď si vezmeme, že sa objavuje „iba“ v zábavnej šou Inkognito TV JOJ. Ako to len tento chlapík robí?

Poznáme jeho kľúč k srdciam fanúšičiek. Michal Hudák sa na nič nehrá, je to obyčajný chlap, ktorého humor je nákazlivý. Rád sa schuti smeje a zabáva aj mimo kamier. 

Za svojimi priaznivcami neváha precestovať dlhé kilometre. V policajnej uniforme nadporučíka Mikiho Hrica z Profesionálov zabáva bežných ľudí v tatranských hoteloch, nie sú mu cudzie ani aquaparky či firemné večierky.

Jeho humor je jednoduchý, vystačí si aj s vtipmi o policajtoch. Je vždy zárukou dobrej nálady, preto mu právom patrí titul najobľúbenejšieho zabávača. „Teraz už môžem kandidovať aj za prezidenta,“ zavtipkoval Hudák pri preberaní sošky.

Svojou popularitou môže hravo konkurovať aj komediálnemu hercovi Volodymyrovi Zelenskyjemu, ktorý vyhral prvé kolo prezidentských volieb na Ukrajine. A nemusí to byť ani žart.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 02:45