Lenka Šóošová
StoryEditor

Jeden z najkrajších párov slovenského šoubiznisu. Spolu to ťahajú už 16 rokov, tajomstvo je v jednej veci

18.01.2022, 09:30
Celebrity
Autor:
Juliána N
Známa moderátorka sa môže pochváliť ukážkovým vzťahom s producentom Richardom Raimanom. Nedávnym instagramovým príspevkom ukázala svojim fanúšikom, že humor z ich vzťahu stále nevymizol, práve naopak.

Dvojica sa spoznala v roku 2005 počas natáčania reality show Big Brother. O štyri roky mladší Richard ju zaujal svojou veselosťou, no keď zistila vekový rozdiel, myšlienku na vzťah zmietla zo stola. Cesty sa im aj tak ešte raz stretli a vtedy už pozvanie na rande neodmietla. Začali si ďalej písať a aj keď odišla s priateľmi na zimnú dovolenku do Španielska, všade ju sprevádzal mobil, do ktorého neustále „ťukala“.

Po roku chodenia jej na 30-te narodeniny pripravil krásne prekvapenie. „Objednal stôl v hoteli Carlton na streche. Tam sme mali večeru s výhľadom na celú Bratislavu.“ Markizáčkinu romantickú dušu tento skutok veľmi dojal a ani po rokoch ju partner neprestáva prekvapovať.

„Ďakujem, že ma vieš stále rozosmiať,“ napísala Lenka k sérii úprimných a zamilovaných fotografií na Instagrame z ktorých je jasné, že zamilovanosť z ich vzťahu stále nevyprchala, práve naopak.

Humor ich vzťahu nechýba

Aj keď neprikladali veľký význam tomu, aby ich vzťah spečatil manželský zväzok, v roku 2018 zmenili názor a koncom roka zverejnili informácie o tajnej svadbe. Na sociálnej sieti zverejnila koláž fotiek, z ktorých sršala radosť z ďalšieho spoločného dobrodružstva Lenky a Richarda.

,,Moju ruku zdobí obrúčka, ktorá len potvrdila, že byť ženou jedného muža je mojím osudom. A som za to vďačná,“ vyjadrila sa ku koláži fotiek pridanej na sklonku roka 2018. Rodičia dvoch chlapcov potvrdili, že sú pre seba stvorení aj zverejnením videa na Lenkinom instagramovom účte. V ňom humorne zobrali, ako to u nich funguje po 16-tich rokoch spoločného života. Určite sa v ňom nájdu aj ďalšie páry, pretože ak sa otočíte spiacej žene chrbtom počas toho ako používate mobil, verte, že má vždy (minimálne) jedno oko otvorené. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 05:42