Melanie Griffith a Dakota Johnsoninstagram.com
StoryEditor

Melanie Griffith závidí dcére jej priateľa: Čim si ju získal?

18.03.2019, 13:00
Celebrity
Do hviezdy filmového trháka Päťdesiat odtieňov sivej, Dakota Johnson (29) sa zamiloval frontman známej britskej kapely Coldplay, Chris Martin (41) a vyzerá to tak, že to s ňou myslí vážne. Mama Melanie Griffith by ho pokojne brala aj ako partnera, takto aspoň dúfa, že sa čochvíľa popýši sympatickým zaťom.

Dakota je dcéra známych rodičov. Jej otcom nie je nikto iný ako hviezdny Don Johnson a mamou slávna Melanie Griffith. Obaja si svojho potenciálneho zaťa nevedia vynachváliť. „Zbožňujem ho! Vedela by som si ho predstaviť aj po svojom boku,“ nechala sa počuť Melanie Griffith.

Aj otec Don Johnson tvrdí, že Chris Martin je správny a milý chlapík a že si praje, aby jeho dcéra bola šťastná, nech sa deje, čo sa deje! Podľa všetkého Dakota aktuálne šťastná naozaj je. Ona a spevák jednej z najobletovanejších hudobných kapiel súčasnosti tvoria párik ako vystrihnutý z hollywoodskeho manuálu.

Chris má slabosť na herečky, jeho prvou ženou bola Gwyneth Paltrow, s ktorou má štrnásťročnú dcéru Apple a o dva roky mladšieho syna Mosesa. Práve jeho bývalá rodina je vraj jedným z dôvodov, prečo sa snaží svoj nový vzťah držať v tajnosti, aj keď s exmanželkou a aj deťmi má výborný vzťah, pravidelne sa navštevujú a snažia sa deti vychovávať spolu.

Prvé informácie o novom páre sa začali objavovať pred rokom. Až neskôr sa prevalili fotografie z koncertu Coldplay v Argentíne, na ktorý sa vybrala aj Dakota, potom ich zočili na romantickej večeri v Izraeli či v luxusnej sushi reštaurácii v Los Angeles. Potvrdením ich vzťahu sú rovnaké tetovania na telách oboch celeb­rít – Dakota ho má na lakti a Chris z vnútornej strany ramena. Jemnou linkou majú vraj vytetovaný identický symbol nekonečnosti – ležatú osmičku. 

 „Nebudem o tom verejne hovoriť, poviem len toľko, že som šťastná,“ chráni si svoje šťastie Dakota a dodala, že obaja by chceli mať obyčajný, pokojný život.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:38