Camilla a princ CharlesREUTERS
StoryEditor

Vojvodkyňa Camilla: Zanedbala výchovu deti?

15.03.2019, 12:45
Celebrity
Má za manžela britského princa, ale je tiež matkou dvoch dospelých detí z predchádzajúceho vzťahu. Udržiava s nimi vojvodkyňa Camilla vôbec kontakt?

 Byť manželkou korunného princa nie je med lízať! Vojvodkyňa Camilla (71) si to uvedomila vzápätí po tom, čo sa v roku 2005 vydala za následníka britského trónu Charlesa (70). Verejnosť ju pritom nemohla vystáť už dlho predtým, pretože vraj rozvrátila jeho prvé manželstvo s Dianou (†36). A po svadbe ju všetci ohovárali ešte viac. Camilla si ale na svoju stranu postupne získala svokru Alžbetu II. (92) a nakoniec všetky útoky ustála, takže dnes ju už po dlhej ceste všetci rešpektujú. Kým zraky verejnosti sú väčšinou upreté na Charlesových synov Williama a Harryho a ich rodiny, o deťoch vojvodkyne Camilly sa takmer vôbec nehovorí.

Už dospelý Tom (43) a Laura (40) sú z prvého manželstva s Andrewom Parkerom Bowlesom (78), a občas sú s nimi problémy. „V mladosti som bol pekný divoch,“ priznal Tom. „Flámoval som a zo všetkých prác ma vždy vyhodili.“ Žeby manželka ­budúceho kráľa zanedbala výchovu? Tento rok v januári sa navyše o jej syna zaujímal aj bulvár, pretože sa prevalilo, že sa odsťahoval od manželky Sary Buys (44). Ale inak Tom už dávno nie je tým búrlivákom, ktorý by Camille robil vrásky na čele. Stal sa z neho uznávaný gastronomický kritik, ktorého kuchárske knihy idú na dračku.

No s mamou by sa k sporáku vraj nepostavil: „To by vážne nešlo, lietali by medzi nami ­blesky,“ povedal Tom, ktorý vraj chápe, že Camilla naňho kvôli povinnostiam v kráľovskej rodine nemá veľa času. Oproti Tomovi je dcéra Laura diskrétna a nenápadná. Vyštudovala umeleckú školu a pracuje v galérii.

Je vydatá, má tri deti a priatelí sa s Charlesovým synom Williamom (36) aj s jeho ženou Kate (36). Laurina najstaršia dcéra Eliza (10) bola dokonca na ich svadbe ako jedna z detských družičiek. Pokiaľ sa ale nevlastný otec Charles niekedy chopí kráľovského žezla, Laurin pokojný život v ústraní sa pravdepodobne veľmi rýchlo zmení.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 16:41