Meg Ryaninstagram.com
StoryEditor

Meg Ryan sa nevie zmieriť so starnutím: Pozrite sa, ako vyzerá dnes

13.03.2019, 14:30
Celebrity
Všetci na nej milovali jej prirodzenosť. Hovorilo sa jej aj americké zlatíčko. O priazeň publika sa ale pripravila sama.

Milovali sme na nej jej dievčenský pôvab, rebelský účes aj úsmev šelmy. Svojou milou bezprostrednosťou pripomínala dievča od susedov, s ktorým si cestou na nákup vymeníte posledné klebety alebo si k nemu prídete požičať vajíčko. Lenže Meg Ryan (57) sa nedokázala zmieriť s prirodzeným procesom starnutia a v posledných rokoch sa necháva priebežne hyzdiť plastikami. Kvôli veľkému množstvu botoxových injekcií teraz vyzerá ako nepodarená bábka, ktorej navyše zlomyseľný »tvorca« prifúkol pery, aby čo  najviac pripomínali zobák káčera Donalda. Niet sa čo čudovať, že o Meg režiséri a producenti už nemajú taký záujem ako kedysi.

Pôvodne študovala žurnalistiku, a keďže nejaké peniaze navyše sa vždy hodia, využívala svoj dievčenský pôvab a objavovala sa v televíznych reklamách. Jej peknú tvár si všimli filmári a ponúkli jej najskôr malú rolu vo filme Bohaté a slávne (1981) a potom aj účinkovanie v nekonečnej mydlovej opere As The World Turns (1982 – 1984). Mimochodom, tento TV seriál sa nakrúcal od roku 1956 do roku 2010! Malo to ale jeden nepríjemný dosah: hranie Meg zaberalo toľko času, že vysokú školu nedokončila. A to jej chýbal už len jediný semester!

Hereckú kariéru rozbehla naplno v roku 1986 v kultovej snímke s Tomom Cruisom Top Gun. Tam si ju všimol režisér Steven Spielberg a o rok neskôr ju obsadil do akčnej sci-fi komédie Vnútorný vesmír, v ktorej Meg zožala doslova fenomenálny úspech. Pri nakrúcaní stretla svoju životnú lásku, herca Den­nisa Quaida (64). Vzali sa vo februári 1991 a o rok nato sa im narodil syn Jack Henry (26).

V deväťdesiatych rokoch patrila Meg Ryan medzi najobľúbenejšie a najobsadzovanejšie herečky. Divákom sa trvalo zapísala do pamäti filmom Keď Harry stretol Sal­ly (1989) a tiež snímkami Samotár v Seattli (1993) a Láska cez internet (1998), v ktorých skvelo ladila s Tomom Hanksom. V roku 2001 nakrútila komédiu Kate a Leopold, v ktorej sa zasa dokonale dopĺňala s veľkým idolom ženských sŕdc Hughom ­Jackmanom.

V manželstve s Quaidom vydržala desať rokov. Neskôr vysvetlila, že pred svadbou jej sľúbil, že sa zbaví kokaínovej závislosti. To síce dodržal, ale drogu nahradil celou sériou nevier, a Meg už vraj mala jeho neustálych aférok plné zuby. Pritom sama nebola bez chyby. V roku 2000 nakrúcala film Životná skúška, kde mala za »parťáka« Rus­sella Crowa (54), do ktorého sa bezhlavo zamilovala. Požiadala o rozvod, ale nakoniec zostala sama. Crowe sa totiž ženiť nechcel a zo vzťahu vycúval.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Great weekend at @bfffestival Thanks again @csiriano for my dress!

Príspevok, ktorý zdieľa Meg Ryan (@megryan),

Odkopnutý Dennis Quaid sa vtedy cítil veľmi ublížene. Keď sa potom v roku 2004 ženil s Kimberly Buffington (47), verejne poďakoval Rus­sellovi Crowovi za to, že prispel k rozpadu jeho manželstva s Meg a otvoril mu oči. Je ale potrebné dodať, že Dennis je od minulého roka opäť rozvedený. Po boku Meg Ryan sa medzitým vystriedal dlhý zástup partnerov; z tých známejších to boli hereckí kolegovia John Cusack (52) alebo Matt Dillon (54). V roku 2010 začala Meg randiť s hudobníkom Johnom Mellencampom (67), ale zatiaľ to bol skôr taký vzťah-nevzťah, chvíľu boli spolu, potom zasa načas išli od seba. Vlani v novembri sa zasnúbili, takže niekedy v tomto roku by sa mala konať svadba.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?

Príspevok, ktorý zdieľa Meg Ryan (@megryan),

Herečka sa tiež zaradila do zástupu hollywoodskych adoptívnych rodičov. Pred Vianocami 2005 odštartovala adopciu dievčatka z Číny, koncom januára 2006 úrady jej žiadosť schválili a posvätili, a tak v jej domácnosti už dávno vyrastá dcéra Daisy True Ryan (14). S výnimkou pokazených plastík nie je o Meg v posledných rokoch veľmi počuť, ale jej to vraj neprekáža: „Som slávna vlastne už od čias dos­pievania a chcem zaplniť niektoré prázdne miesta, ktoré kvôli tomu vznikli. Som slobodná a šťastná,“ tvrdí. Hádam hovorí pravdu…

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:38