instagram.com
StoryEditor

Celebrity, ktoré sú krásne aj napriek nedokonalostiam

12.03.2019, 10:10
Celebrity
Dokonalosť je nudná a honba za ňou zbytočná a márnivá. Tieto známe ženy to pochopili a nesnažia sa zmeniť a zakryť, čo im príroda nadelila. A sú krásne aj tak. Presvedčte sa v našej galérii!

Giselle Bündchen

Ak si myslíte, že topmodelkou sa môžete stať iba s malým noštekom mierne dohora, mýlite sa. Jedna z najlepšie platených modeliek, Brazílčanka s nemeckými koreňmi a bývalá priateľka Leonarda DiCapria, má výrazný, mierne orlí nos.

 Vanessa Paradis

Pri vyslovení jej mena si každý okamžite vybaví jej veľkú medzeru medzi zubami. Niekto by to riešil strojčekom, ona to však neriešila vôbec a dobre urobila, pretože práve vďaka tomu sa stal jej look ikonickým.

 Chantelle Brown – Young

Vitiligo je porucha tvorby pigmentu, pri ktorej sa tvoria biele mapy na koži. Keď sa to stane beloške, nie je to až také dramatické a viditeľné, ako keď touto chorobou trpí černoška. Chantelle však nič nemaskuje a od ostatných modeliek sa líši práve vďaka zvláštnej kresbe okolo úst.  Je krásna aj tak, čo poviete?

Jennifer Lopez

Jej macatý zadok pozná snáď každý. Je veľký a guľatý, no veľmi sexi a asi žiaden chlap nepovie, že by sa mu nepáčila aj s ním. Radšej ako vyvíjať nadľudské výkony, aby z neho zhodila sa naučila s ním žiť a urobila z neho svoju značku.

 Adele

Speváčka, ktorá sa vo veľmi mladom veku stala divou. Jej bucľatú postavu nikto nikdy neriešil a bez kíl navyše by to už nebola ona.  Je však obdarená nenapodobiteľným hlasom, veľmi peknou tvárou a obrovskou charizmou, vďaka ktorej tie kilá skrátka ani nevidíte.

 Keira Knightley

Veľké prsia sú vec, ktorú chce mať väčšina žien a ak ich nemajú, dajú si  ich urobiť. Nie len hviezdy, ale aj obyčajné ženy. Slávna herečka a tvár značky Chanel je však dôkazom toho, že sexi môžeme byť aj s chlapčenským hrudníkom. Veselo nosí výstrihy a zo svojich nuliek evidentne nemá „stavy“.

​Thando Hopa

Občas sa príroda riadne vyblázni a narodí sa černoch bez pigmentu. Taká je aj juhoafrická modelka Thando Hopa, ktorá aj keď je albínka, o ponuky núdzu nemá. Má krásnu postavu a pekné črty tváre, ak by však bola čierna, pravdepodobne by sa tak úspešnou nikdy nestala.

Meryl Streep

Vyšší vek asi ťažko považovať za chybu krásy, no v dnešnom svete, ktorému vládne kult mladosti, sa z odstraňovania vrások a farbenia šedín stala rutina. Nájdu sa však aj ženy, ktoré starnú prirodzene, s istou noblesou a za svoj vek sa nehanbia. Pretože vedia, že zápas s časom sa aj tak vyhrať nedá.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:31