Luke PerryREUTERS
StoryEditor

Dojemné slová dcéry Dylana z Beverly Hills 90210. Zdedí jeho majetok?

07.03.2019, 09:26
Celebrity
Obľúbený herec Luke Perry, ktorý odišiel do hereckého neba po tom, čo dostal mŕtvicu, odkázal celý svoj majetok deťom.

Dylan, ako si ho každý pamätá z kultového seriálu Beverly Hills 90210, miloval svoju rodinu. Tá bola celý čas pri ňom, no z kómy sa už neprebral.

Keď sa jeho dcéra Sophie (18), ktorá dlhodobo žije v Afrike ako dobrovoľníčka, dozvedela o zlom stave otca, okamžite za ním priletela a celý čas ho držala za ruku. Po jeho smrti napísala na sociálne siete dojemné slová.

„Na takúto situáciu vás nikdy nikto nepripraví. O to ťažšie je, že sa to deje pred zrakmi verejnosti. V posledných 24 hodinách sa ku mne dostalo neuveriteľné množstvo lásky a podpory,“ poďakovala pod fotkou, na ktorej je spolu s otcom.

Zronený je aj jej starší brat Jack (21), ktorý sa venuje wrestlingu a jeho otec mu pravidelne fandil na zápasoch. Herec mal obe deti so svojou bývalou manželkou Rachel Sharp. Po rozvode ostali dobrými priateľmi, Rachel bola s Lukom aj v jeho posledných chvíľach.

Nechýbala pri ňom ani snúbenica Wendy M. Bauer. Svet obletela šokujúca správa, že v deň jeho smrti mali mať sobáš. Na Luka jej ostanú len spomienky, Wendy na jeho dedičstvo nemá nárok. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 00:14