Camilla a princ CharlesREUTERS
StoryEditor

Princ Charles a Camilla: Taja nemanželského syna? A Diana o ňom vedela!

05.03.2019, 08:38
Celebrity
Vo svete sa pravidelne objavujú rôzni čudáci, ktorí tvrdia, že sú kráľovskí potomkovia. Takou bola napríklad aj Anna Anderson, ktorá zomrela vo februári 1984.

V 20. a 30. rokoch minulého storočia tvrdila, že je veľkokňažná Anastázia, ktorá ako jediná z detí ruského cára Mikuláša II. prežila masaker celej rodiny. A teraz tu máme nový prípad: Austrálčan Simon Dorante-Day (52) vyhlasuje, že je tajným nemanželským synom princa Charlesa (70) a vojvodkyne Camilly (71). A mal by byť teda aj nevlastným bratom princov Williama (36) a Harryho (34).

Dorante-Day, ktorý si na základe vlastného rozhodnutia necháva hovoriť princ Simon, sa narodil v apríli 1966 v britskom Gosporte a v 18 mesiacoch ho dali na adopciu. O tom, že je kráľovského pôvodu, mu vraj povedali nevlastní starí rodičia, ktorí predtým ­pracovali pre kráľovnú Alžbetu II. (92) a jej muža, princa Philipa (97). Muž, ktorý je o svojej pravde stopercentne presvedčený, poukazuje tiež na to, ako veľmi sa podobá na Camillinho prvorodeného syna Thomasa Parkera Bowlesa (44).

A tvrdí, že Charlesova prvá žena Diana (†36) o jeho existencii vedela: „Nebyť tragickej nehody, svet by sa pravdu dozvedel už dávno,“ povedal princ Simon novinárom. Dorante-Day, ktorý žije v austrálskom Queenslande, kde pracuje ako tvorca internetových stránok, si chce svoje práva vybojovať.

Preto po svojich údajných rodičoch požaduje testy DNA. To má ale smolu, pretože Charles ani Camilla jeho reči neberú vážne a navyše ich k tomu nikto nemôže ani nútiť. Takže na následníctvo si tento princ bude musieť nechať zájsť chuť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:59