profimedia
StoryEditor

Po škandále bol známy herec okamžite nahradený. Zoznámte sa s novým pánom Božským

16.01.2022, 11:00
Celebrity
Po informácií, že sa na televíznych obrazovkách opäť objaví seriál Sex v meste - konkrétne jeho pokračovanie, ostalo mnoho fanúšikov prekvapených. Zdá sa, že prekvapení pribúda čoraz viac.

Nová epizóda známeho seriálu začala tajomným, no prekvapivým spôsobom. Po tom, čo diváci ostali šokovaní smrťou pána Božského, ktorý dostal nečakane infarkt, sa hlavné postavy vyrovnávali so smútkom, ale aj s akýmsi novým začiatkom - a to najmä Carrie. Najnovšia epizóda však ukazuje zaujímavú zápletku. 

Spoiler: Následujúca pasáž obsahuje informácie z najnovšieho dielu

Po niekoľkých mesiacoch sa Carrie rozhodne svoju bolesť vypustiť zo seba tak, ako je jej najbližšie - a to tvorivým písaním. Zo zápiskov vznikne kniha, ktorá okamžite zaujme vydavateľku, no napriek tomu má jednu dôležitú výsadu. Texty vždy dobre oblečenej novinárky boli totiž stále plné nádeje a možnosti lepšieho začiatku, no nešťastný príbeh o šťastnej, no krátkej láske, je presným opakom. Aj to je jeden z impulzov, prečo sa Carrie rozhodne opäť randiť - aj keď inak, ako sme na to zvyknutí. 

Na online zoznamke narazí na vdovca, s ktorým sa vyberie na večeru. Peter, ktorý je sympatickým učiteľom matematiky, prišiel o svoju manželku kvôli zákernej rakovine. Ani jeden z nich sa necíti na to, aby ich puto pokračovalo, no v tomto prípade zasiahne osud. 

Tajomná nová tvár 

Nového muža v živote Carrie si zahrá herec Jon Tenney, ktorého meno nie je až tak známe, no napriek tomu vám môže byť povedomý. Charizmatický herec, ktorý navštevoval prominentnú hereckú školu Juilliard, získal bakalársky titul z odboru dráma a filozofia. Hereckej kariére sa venuje už viac ako 30 rokov a známym sa stal najmä kvôli seriálu Closer, v ktorom bol aj s kolegami päťkrát nominovaný na cenu v kategórii dramatických seriálov. 

Aj keď Jon Tenney zo svojho osobného života veľa neprezrádza, dokonca ani na sociálnych sieťach nie je aktívny, dozvedeli sme sa, že je flexitarián a má nádhernú dcérku Emerson. Okrem herectva sa venuje aj režírovaniu a dabingu. Aj keď je Jon Tenney v osobnom živote veľkým tajnostkárom, niet pochýb o tom, že sa v seriáli Sex v meste ešte máte na čo tešiť.

To, ako herec vyzerá, nájdete v galérii: 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 17:53