peter frolo
StoryEditor

Na Česko-Slovenskom plese sa predviedlo niekoľko nádherných rób

18.02.2019, 10:30
Celebrity
Stovky vzácnych hostí pricestovali z rôznych kútov Slovenska i Česka na v poradí už šiesty ročník tradičného Česko-Slovenského plesu, ktorý na sklonku februára symbolicky uzatvára plesovú sezónu.

Majestátne priestory Obecného domu v srdci českej metropoly sa stali v sobotu 16. februára dejiskom z roka na rok obľúbenejšieho Česko-Slovenského plesu, ktorý už tradične svojim programom a dramaturgiou vzdal hold a symbolicky pripomenul významné okamihy histórie oboch našich krajín. Hostia 6. ročníka Česko-Slovenského plesu sa stali súčasťou slávnostnej pripomienky 30. výročia Nežnej revolúcie, v rámci ktorej mohli na úvod plesu vzhliadnuť dva krátke dokumentárne filmy z dielne mediálnych partnerov RTVS a ČT. Vrchol plesovej sezóny priniesol neopakovateľnú atmosféru romantiky, noblesy a elegancie o ktorú sa postarali známe osobnosti českej a slovenskej kultúry. 

Neprehliadnuteľnými ozdobami červeného koberca a najvyhľadávanejšími objektami fotografov sa stali kráľovné krásy, modelka Andrea Verešová, česká Miss 2015 Nikol Švantnerová či blogerka a česká Miss World 2016 Natálie Kotková. Posúďte sami, ktorá z dám bola najkrajšia! 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 20:15