Dara Rolins
StoryEditor

Svoju lásku tajila len z jediného dôvodu. Dara Rolins aj preto žiari ako nikdy predtým

15.01.2022, 12:30
Celebrity
Autor:
Juliána N
Dara sa okrem pracovných záležitostí neobjavila po boku žiadneho muža už viac ako tri roky. Venovala sa svojej kariére, no predovšetkým dcére Lole. Na sklonku roka potešila fanúšikov nielen nádherným vyznaním, ale aj fotografiou s novým priateľom, ktorú zverejnila na svojom Instagrame.

Po rozchode s raperom Patrikom Rytmusom Vrbovským sa mohlo zdať, že Dare Rolins sa vzťahy oblúkom vyhýbajú. Opak sa však stal pravdou - a známej blondínke učaroval bývalý profesionálny futbalista Pavel Nedvěd. Obidvaja sa síce poznali už dlhší čas, no iskra preskočila až neskôr. Kedy konkrétne, si dvojica nechala pre seba tak, ako to, kedy spolu začali oficiálne randiť. 

Zdá sa, že ich vzťah začal už v lete. Napriek tomu, že sú obidvaja mediálne známi, sa im podarilo to, čo je medzi nimi uchrániť mimo ľudí či hľadáčikov médií. Výjsť s pravdou von sa rozhodli až v decembri minulého roka, kedy Dara potvrdila informáciu jednému z českých médií. Pred mesiacom sa rozhodla dokonca zverejniť aj zamilovaný záber, z ktorého bolo jasné, že je zamilovaná.

,,Nie roky, ale intenzita, hĺbka citu meria pravý význam vzťahu. Niekedy za pol roka prežijete viac, než za šesť. Pravdou je, že absencia toho pocitu a možnosti rozhodovať sa vo vzťahu slobodne, bez asistencie publika je v našom prípade pekne na prd, to priznávam úprimne a na rovinu. Každý jeden vzťah ma formoval,'' prezradila Dara na margo svojich vzťahov k romanticky ladenej fotke so svojím novým partnerom. 

Práve fakt, že si držala svoj vzťah v tajnosti, jej pomohlo vybudovať to krásne, čo teraz s bývalým športovcom má. ,,Nech žije každá láska. Nová, stará, dospelá, decká, prázdninová, naša, vaša.. nech je večná vo svojom čase a v každej podobe!'' napísala k záberu s Pavlom a my len dodávame, že im to spolu skutočne pristane. Aj keď bola Dara stále pozitívne naladená a usmievala sa od ucha k uchu, zdá sa nám, že ten jej úsmev je dnes o čosi väčší a krajší. Čo myslíte?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:02